FASHION ALERT: Cele mai HOT produse ale primăverii!

Cu fiecare zi ce trece, luna februarie se anunță mai blândă și mai caldă decât nemiloasa lună ianuarie, în care frigul le-a dat mari bătăi de cap iubitoarelor de modă.

Asta nu ne-a facut decât să îndrăznim să visăm deja la primele zile de primăvară, în care natura revine la viață, dar și trend-urile sunt reîmprospătate odată cu apariția noilor colecții.

Dacă primăvara natura revine la viață în nuanțe de verde, noile colecții ne încântă privirile în nuante de roz, cosacrate deja ca și culori ale noului sezon de toate publicațiile de modă.

Deci să-i spunem bunvenit primăverii cu piesele vedetă ale începutului de sezon, pe care le găsești în magazinele din mall Promenada, bineînțeles!

 

Parfum Good Girl Carolina Herrera (Douglas)

o.44147

Cu forma unui pantof de basm, parfumul este o adevărată armă a seducției pentru femeia care îl poartă. Un parfum îndrăzneț cu o latură luminoasă plină de Tuberoze, Iasomie și Sambac, dar care are și o latură ce creează dependență și îți îndeplinește și micile plăceri vinovate prin intermediul aromelor sale seducătoare de boabe de Tonka și Cacao.

 

Pantofi de piele cu șiret (Musette)

dsc_6756b(1)

Tocurile înalte sau incomode nu și-au mai găsit locul în noile tendințe. Tocurile pătrate sau tălpile comode sunt cea mai înțeleaptă alegere acum – ca acești pantofi de piele, stil casual, din piele lăcuită. Se pot asorta cu uşurinţă la orice ţinută.

 

Colier statement (C&A)

canda-001

În materie de accesorii, colierele statement continuă să fie la modă, dar mai puțin masive și mult mai delicate. Cum este acest colier în nuanțe de roz de la C&A.

 

Brățară talisman (B&B Collection)

800_bij_24861

Aceste brățări simple, cu șnur roșu și elemente de argint sunt foarte populare pe tot parcursul anului, însă la început de primăvară revin în atenția iubitorilor de modă odată cu sărbătoarea mărțișorului. Sunt o idee bună de cadou de mărțișor, dar se și asortează cu ușurință la orice ținută.

 

Palton (Bershka)

1385929240_2_4_3

În materie de jachete, paltonul de inspirație masculină și jachetele de piele în stilul anilor 80 sunt cele mai populare în acest sezon. La început de primăvară optează pentru un palton simplu, pentru că nu știi niciodată ce-ți rezervă vremea, iar un astfel de palton e versatil.

 

 

Jeans (H&M)

jeans_hm

Blugii boyfriend sunt modelele anului 2017, încă o pereche în garderobă nu va face decât să te transforme într-un veritabil cadidat pentru titlul de fashionistă.

 

Cămașă (H&M)

hmprod

În nuanțe de roz și în dungi – două dintre trend-urile de top ale sezonului. Cu această cămașă vei fi în tendințe din cap până în picioare.

 

Vizitează magazinele din mall Promenada pentru un look de revistă în această primăvară!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *