Fă cunoștință cu liga fantastică a copiilor și oferta ei specială!

Potrivită pentru joacă şi distracţie, ECCO aduce în acest sezon noua colecţie ECCO INTRINSIC unei noi ligi fantastice şi energice de copii. Copiii au dominat scena întotdeauna, aşa că şi în acest sezon ei impun tendinţele în modă aducându-ne în atenţie trendul Athleisure.

Există cei care se nasc cu gena stilului şi cei care trebuie să-l dobândească, dar noul ECCO INTRINSIC SNEAKER este o opţiune fantastică pentru cei mici, care izbucneşte cu un fler copilăresc. Dispunând de o faţă superioară din neopren, elastică şi uşoară, ECCO INTRINSIC SNEAKER prezintă caracteristici de stil captivante, care fac stilul să pară un joc al copilului.

Părinţii s-ar fi putut înţelege cu tendinţa copleşitoare pentru athleisure alegând pentru copii sandalele ECCO INTRINSIC cu curele în zig zag cu fixare rapidă pentru ca cei mici să se poată încălţa şi descălţa rapid.

Formele abstracte şi punctele îndrăzneţe de culoare adaugă un accent copilaresc. Talpa antimicrobiană păstrează picioarele uscate întreaga zi, se mulează perfect după forma piciorului şi amortizează şocurile, oferind un confort maxim pe tot parcursul purtării,  astfel încât copiii să poată spune: „Aş putea să mă joc toată ziua!”.

 

Iar în perioada 26 mai – 1 iunie 2017, ECCO are o ofertă specială pentru toți părinții care caută cel mai frumos cadou pentru copiii lor:

– reducere de 20% la toate articolele pentru copii cu valoare de până la 400 lei

– reducere de 30% la articole pentru copii cu valoare de peste 400 lei

 

Disponibilă atât în culori vii de portocaliu, roz, albastru, cât şi în alb şi negru, noua colecţie ECCO INTRINSIC de sandale şi sneakerşi se găseşte în magazinul ECCO Promenada (nivel 1)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *