EVENIMENT: Vestul Sălbatic se mută la Promenada!

Ușile rabatabile ale Vestului Sălbatic se deschid la Promenada!

 

În perioada 10 martie – 3 aprilie 2016, între orele 9:00 și 20:00, cei mici sunt așteptați la nivel 1, să descopere toate secretele Vestului Sălbatic prin activități interactive la expoziția Kids in Wild West.

 

În plus, fiecare copil care vizitează expoziția va pleca cu un super cadou acasa: bunătăți și vouchere cadou cu reduceri la produsele pentru copii din magazinele participante!

 

Zilnic, copii cu vârste cuprinse între 3 și 12 ani, vor intra pe ușile rabatabile, specifice barurilor din vestul salbatic, unde se vor aventura timp de 45 de minute pe un traseu special amenajat.

1

Încă din primele minute ale experienței, copiii se vor constuma în cowboys sau indieni pentru a se integra perfect în această  lume spectaculoasă. Călătoria inedită începe în Orașul din deșert, unde vor descoperi obiceiurile locului și modul de organizare al unui astfel de oraș. După, pornim în căutarea aurului din mină pe care îl vom extrage cu recuzita specifică – detonări de dinimamită și vagoane pentru strângerea aurului. Cu aurul strâns, cei mici își vor putea cumpăra un cal pentru a participa la Cursele de cai – atât de populare în Vestul Sălbatic. Căluții dinamici vor aduce experiența cât mai aproape de realitate. Cei mici vor primi insigne și vor avea ocazia să-și povestească experiența în jurul Focului de tabără. Alături de oamenii locului, vor învăța câtecele și vor cânta la muzicuță.

Călătoria continuă cu satul Indenilor. Vor putea intra într-un cort tradițional pentru a descoperi cât mai multe despre această civilizație, vor dansa în jurul focului și vor învăța sunetele lor specifice.

La final, vor afla mai multe despre bandiți și duleurile dintre acestia, se vor duela cu pistoale de jucărie și vor face poze cu afișele haioase Wanted, singuri sau împreună cu părinții.

Toți copiii vor primi diplome pentru curajul dovedit în Aventura din Vestul Salbatic.

Pe tot parcursul traseului, copiii vor fi supravegheați de ghizi specializați care vor răspunde la toate întrebările celor mici. Pozele haioase vor întregi rețeta de succes pentru o porție de învățare distractivă.

Biletul pentru evenimentul Kids in Wild West are prețul de 15 Lei și va putea fi achiziționat de la biroul Info Point (parter) din Promenada Mall. Grupurile organizate de minimum 15 copii pot achiziționa biletul de intrare la preț redus.

2

Te așteptăm la Promenada să îi înscrii pe cei mici la cea mai distractivă lecție de istorie și civilizație!