E ușor să ai autonomie și performanță pentru întreaga zi!

Dacă îți cauți un laptop cu performanțe excepționale la un preț foarte convenabil și în 24 de rate fără dobândă și cât se poate de confortabil, recomandarea sezonului este MacBook Air 13″ i5 Dual-Core 1.6 GHz si ea vine de la iCentre – Apple Premium Reseller.

Ai nevoie de mai multe despre MacBook Air si motivele pentru care este unul dintre campionii categoriei lui? În primul rând are energie și autonomie pentru întreaga zi. Dacă ai o zi pe fugă este foarte cool să nu duci grija încărcătorului.

mac_jpg

Modelul de 13 inchi i5 Dual-Core 1.6 GHz, are o autonomie a bateriei de până la 12 ore la o singură încarcare, așa că ai o zi întreagă de autonomie pentru lucru, navigare pe internet sau pentru a urmări câteva filme cool pe iTunes atunci când vrei să iei o pauză. Datorită stocării flash integrale compacte din MacBook Air, există suficient spatiu pentru o baterie mare. Aceasta este capabilă de performanțe excepționale, fiind susținută și de eficiența energetică a arhitecturii Intel Core de generația a 5-a.

 

Mai vrei motive care sa te convinga ca este un super laptop la un super preț? Dacă ți MacBook Air în modul sleep pentru mai mult de 3 ore, acesta va intra în standby pentru a conserva bateria până la 30 de zile. Iar daca activezi Power Nap, vei continua să primești mailuri noi și invitații în calendar în timp ce computerul este în standby.

 

MacBook Air este echipat cu procesoare Intel Core i5 de generatia a 5-a. Aceasta arhitectură extrem de eficientă a fost proiectată pentru a folosi mai puțină energie, oferind în același timp performanță înaltă. Deci nu numai ca poți să realizezi tot ce-ți propui, dar poți continua să faci asta pentru mai mult timp ca niciodată. În plus, procesorul grafic Intel HD Graphics 6000 ofera performanță avansată, pe care o vei observa mai ales la jocuri sau la executarea altor sarcini grafic-intensive, cum ar fi editarea pozelor din vacanta 😉

 

Ce mai stai pe gânduri? Hai la iCentre Promenada (nivel 1), unde până pe 30 iunie ai cea mai bună ofertă la laptopul tau preferat: MacBook Air 13″ i5 Dual-Core 1.6 GHz: o reducere de 17% si 24 de rate prin CardAvantaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *