E lumea lui Momo în care în weekend vei găsi…

Cum te-am obișnuit, în fiecare weekend te scăpăm de grija celui mic pentru că știi că e pe mâini bune când îl lași la joacă PE Promenada. În weekendul 29-30 august, îi găsiți pe cei mici fascinați de Lumea lui Momo!

Sâmbătă, 29 august ascultăm cu urechile ciulite despre „Nică și Poveștile sale”.

Promenada și Teatrul pentru copii MOMOLINO și Lumea lui MOMO vă invită, copii, dar și părinți să descoperiți lumea fascinantă a lui Ion Creangă, spusă pe înțelesul tuturor copiilor.

Piesa „Nică și Poveștile sale”, este o adaptare după Ion Creangă, pusă în scenă special pentru copii într-o manieră interactivă și muzicală! Actrițele vor fi talentatele Ioana Flora și Antoaneta Zaharia (premiate de UNITER și la Gala GOPO).

eveniment-copii-promenada

Este un spectacol educativ, cu rolul de a insufla copiilor pasiunea pentru lectură, dar și să înțeleagă universul magic din Humulești, cu tradiții, magia copilăriei și felul în care umorul ne ajută să trecem chiar și peste cele mai imposibile situații.

Iar după, ne umplem mânuțele de făină la atelierul de brutărit: copiii vor învăța cum se frământă aluatul și cum se coace pâinea tradițională. După ce coacem pâinicile, vor putea degusta munca lor la final!

Duminică, 30 august

Duminică, e timpul pentru o alta piesă pentru copii: „Ziua în care a fugit somnul”, de Victoria Pătrașcu.

eveniment-copii-promenada2

Cum ar fi dacă somnul ar pleca definitiv? Ne-am putea juca la nesfârșit, zi și noapte? Ana, eroina piesei noastre, și-a pus această dorință chiar de ziua ei, când împlinea 4 ani! Iar ceea ce a urmat a fost dincolo de așteptările ei!

Și după se lasă cu…„Joaca de-a vacanța” – un atelier interactiv de cântece vesele, jocuri inteligente și ghicitori năstrușnice!

Ne vedem sâmbătă și duminică, de la orele 17:00, la nivelul 1, în fața magazinului H&M.