Designeri care pun România pe harta lumii fashion

Dorești să te diferențiezi într-un cotidian uniformizat printr-o apariție unică?

Atunci ai ajuns în locul potrivit! Poți să faci asta cu o simplă vizită la Promenada, în singurul Molecule F Concept Store (nivelul 1). Aici vei găsi un concept unic sub care se renunesc creațiile a zeci de desigineri români – de la articole vestimentare, încălțăminte, genți, bijuterii la produse cosmetice, parfumuri, agende, cărți poștale sau obiecte de ceramică.

Molecule F Concept Store este mai mult decât un magazin, este un spațiu aparte care ne cucerește la fiecare vizită. Este locul din București în care vei găsi colecții prezentate pe marile podiumuri ale lumii și creații semnate de designerii apreciați în industria fashion mondială care pun România pe harta fashion a lumii.

După cea mai recentă vizită, am venit cu o mulțime de vești bune din lumea designerilor români pe care abia așteptăm să le împărtășim cu tine:

 

SKIN DEEP a lansat noua colecție!

Viziunea artistică SKIN DEEP, inspirată de aleatorul jocurilor de cuvinte și de gesturile prin care aceste expresii pot deveni imprimeuri caligrafice, este susținută de aspectul comercial al brandului, reflectat în dezvoltarea unei linii de produse care funcționează asemenea unui butic virtual cu suveniruri.

1

Descoperă noua colecție semnată Skin Deep la Molecule F Concept Store Promenada, nivel 1!

 

Raquette Bridal sparge tiparele nunții clasice!

Linia Raquette Bridal sparge tiparele nunții clasice, adresându-se mai ales celor care abordează marele eveniment dintr-o perspectivă neconvențională, însă la fel de elegantă și rafinată. Look-urile propuse surprind prin nonșalanță și lejeritate, mizând pe o sofisticare contemporană și o simplitate elaborată. Elementele iconice ale brandului Raquette se regăsesc în fiecare colecție sub forma unor inserții sau detalii de o sensibilitate aparte, iar țesăturile fine – crepe, dantelă, voal de mătase – se materializează în apariții boeme.

2

Descoperă noua colecție semnată Raquette Bridal la Molecule F Concept Store Promenada, nivel 1!

 

Maria Marinescu a lansat o colecție pentru femeia modernă!

Colecțiile Mariei Marinescu se adresează femeii moderne, active, îmbrăcate în rochii îndrăznețe, cu accente metalice sau pastel, în fuste scurte din brocart sau în rochii boeme din mătase subțire.

3

Descoperă colecțiile semnate Maria Marinescu la Molecule F Concept Store Promenada, nivel 1!

 

Murmur propune piese cu personalitate!

Murmur are o indentitate foarte bine stabilită, reflectată în detalii de semnatură precum cupele retro, volanele peplum, perforațiile sau accesoriile tip portjartier care accentuează împreună silueta feminină, intrigând ochiul privitorului. Rochiile sunt realizate din satin prețios, în texturi mate sau lucioase, contrastate de dantelă și spandex perforat sau din neopren, combinat cu tulle, formând astfel unghiuri vizuale foarte puternice.

4

Descoperă colecțiile semnate Murmur la Molecule F Concept Store Promenada, nivel 1!

 

 

Be a star cu Venera Arapu!

Cunoscută pentru a fi lucrat cu Alexander McQueen la Givenchy si Paule Ka, Venera Arapu a creat brand-ul cu același nume la sfârșitul anilor ’90. Absolventă a scolii ESMOD, Venera Arapu a fost aplaudată la săptămanile modei de la Paris și la târgurile de profil. Ținutele ei fiind atât conceptuale cât și comerciale, au avut un succes imediat și au umplut rafturile Galeriilor Lafayette din Paris, boutique-rilor multibrand de-a lungul globului si ale propriului stand la Barney’s New York.

5

Descoperă colecțiile semnate Venera Arpu la Molecule F Concept Store Promenada, nivel 1!