Desert la pranz: Bubble Waffle

De ce anume îți este poftă azi? Ce ai spune să încerci mereu ceva delicios, care să îți potolească foamea și să îți dea și energie pentru restul zilei?

În mediul cotidian actual, prânzul a devenit masa care este mereu luată pe fugă. Acum poți să consumi și ceva sănătos, dar delicios în același timp. Astfel înlocuiești fast-food-ul cu o variantă mai healthy. Noi îți propunem să încerci Bubble Waffle!

Bubble Waffle  este o marcă înregistrată, sub numele căreia operează și se dezvoltă o rețea de franciză internațională. Rețeaua de restaurante „Bubble Waffle” este specializată în vânzarea de aluat de vafe proaspăt preparat după o rețetă secreta. De asemenea, ei servesc cafea și băuturi răcoritoare.

Caracterul distinctiv al vafelelor Bubble Waffle se regăsește în forma perfectă! Fiecare Waffleneste este realizată din 30 de bule și include în interior plinuri fabuloase și decandente.

Rețeta secretă are la bază 100% ingrediente naturale. Secretul gustului unic al Bubble Waffles este foarte simplu! În prepararea lor se folosesc produse fresh ale celor mai buni producători.

Iată ce produse delicioase găsești în meniu:

Te așteptăm la Bubble Waffle Mall Promenada să iei un altfel de prânz; unul cu adevărat gustos și sănătos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *