Descoperă cum să alegi echipamentul perfect pentru antrenamente

Echipamentul pentru antrenamente trebuie să fie special ales în funcție de tipul de activitate desfășurat. Sfaturile de mai jos te vor ajuta să-l alegi pe cel potrivit.
Optează pentru suport, protecție și aerisire. Acestea sunt cele trei mari calități pe care orice echipament de sală trebuie să le aibă.
fitness-suport-aerisire-protectie
Bustieră – OYSHO
Tricou temperature control – Adidas 
Citește eticheta. Fie că alergi ori că te antrenezi cu greutatea corpului, fie că dansezi sau mergi la clase de yoga, ai nevoie de echipamentele potrivite care să-ți susțină activitatea. Deși fiecare brand are „rețeta” sa pentru acest tip de material, el este de obicei compus din bumbac, poliester, spandex și poate include chiar țesături tratate anti-microbian, pentru a combate mirosurile neplăcute.
fitness-eticheta
Colanti push-up – Calzedonia
Bluza – Nike
Folosește culori. Chiar dacă de obicei te îmbraci în culori neutre, alege ceva colorat pentru sală – îți va da o stare de bine.fitness-colorat 

 

Colanți pentru EL – NIKE
Colanți colorați damă – Calzedonia

Suprapune. Îndrăznește să te joci cu mai multe straturi de haine; vei obține un look urban. De exemplu, un șort de alergare peste o pereche de colanți te va face să pari mai profi și mai cool. Și parcă îți vine să alergi un kilometru în plus când te simți așa, nu?

Investește în pantofi sport. Indiferent de tipul antrenamentului, pantofii folosiți sunt esențiali pentru eficiența antrenamentului și sănătatea articulațiilor tale. Înainte să îi cumperi, documentează-te. De exemplu, ai grijă ca talpa să nu alunece nici măcar pe parchetul ud din cauza transpirației – îți vei mulțumi pentru asta mai ales la clasele de group fitness.

fitness-sport-pantofi

 

 

Pantofi alergat – Adidas
Pantofi traning – Nike

 

Vino la World Class Promenada și bucură-te de antrenamentele tale favorite!

Sursa: WorldClass.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte

Esti sigur ca vrei sa dezactivezi contul?

Dezactivează

Pentru a avea acces la această funcţionalitate, trebuie să te loghezi.

Conectează-te cu Facebook

sau

Autentificare

Înregistrare

Unde îl salvăm? Alege colecția

Creează o colecție nouă
Colecțiile tale

Înapoi

Please turn your device to portrait