Descoperă culorile iernii făcute să îți răsfețe picioarele

În acest sezon al Sărbătorilor de Iarnă, ECCO invită femeile să aducă CULORILE la picioarele lor prin lansarea noii game de sneakerşi ECCO COLOUR.

Disponibili în trei nuanţe calde pentru a capta spiritul de Sărbătoare al sezonului, noii sneakerşi ECCO COLOUR scot în evidenţă stilul feminin.

campanie-soft3_web_1

Colecţia ECCO COLOUR este inspirată din viaţa dinamică a femeilor extraordinare. ECCO doreşte  să le ofere femeilor o modalitate de a celebra Sărbătorile de Iarnă prin infuzia de culoare plină de energie în aspectul lor.

Noua colecţie aduce o energie vibrantă oricărui look. Concepută pentru a atrage atenţia asupra purtătoarei, această nouă gamă vivace de sneakerşi coloraţi include nuanţe jucăuşe de roşu, galben şi albastru, inspirate de trei culori de top ale sezonului.

campanie_soft3_web_3

Trăieşte-ţi viaţa în culori şi captează spiritul de Sărbătoare cu noul  ECCO SOFT 3 cu un design expresiv şi o ţesătură artizanală din tricot. Venind direct de pe catwalk, noua gamă ne propune o talpă albă ce oferă o amortizare perfectă şi un confort sporit, două aspecte importante pe care le luăm în considerare atunci când ne alegem ţinutele de petreceri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *