Descoperă cele mai noi magazine și servicii din Promenada!

Toamna se instalează cu o poftă nestăvilită de nou și nu ocolește nici mall Promenada! Noile colecții sunt în magazine, iar apetitul pentru shopping este mai deschis ca niciodată.

 

Vrem să descoperim cele mai chic colecţii de modă, să probăm haine şi să combinăm accesorii, să ne răsfățăm toți membri familiei, să degustăm mâncare sănătoasă și delicioasă, să ne plimbăm dintr-un magazin în altul şi să facem cele mai drăguțe cadouri.

 

Avem cea mai bună veste pentru tine! La Promenada te aşteaptă noi magazine și servicii cu oferte de nerefuzat!

 

4F

4F este un brand care oferă îmbrăcăminte şi accesorii sportive de înaltă calitate. Semnul nostru distinctiv este combinaţia calităţii, tehnologiei precum şi a materialelor moderne cu un design modern. De peste12 ani îi sprijinim pe profesionişti precum şi pe amatori care practică diferite discipline ale sportului. Promovăm un stil de viaţă activ şi motivăm oamenii să depăşească barierele propuse. Suntem un grup de entuziaşti ai activităţii sportive – cei mai exigenţi utilizatori ai produselor noastre. Am construit o echipă creativă foarte puternică, ce creează produse complete, de la conceptul iniţial, prin selectarea tehnologiei potrivite, alegerea de culori şi finisajul calităţii, până la proiectul final.

14344220_695984237230996_5340053693354124135_n14333113_697517930410960_8046497686276380039_n

 

Monesse by Monica Salcudean (nivel 1) este un brand 100 % românesc, început în anul 2010 din dorința de transmite prin creații culori, țesături, faptul că frumusețea este o alegere. Rochiile speciale armonizează îndrăzneala dantelei ,eleganța organzei și mătăsurile cu elemente boeme și accesorii extravagante.

1

Sub sloganul „Mereu ceva nou”, magazinul nou magazin Diverta (nivel -1) este structurat pe 3 zone de interes, create pe baza preocuparilor publicului Diverta: „Îmi place”, „Mă joc și învăț” și „Am succes”. În magazin esti inconjurat de o gama extinsă de produse de dezvoltare personala și petrecere a timpului liber pentru întreaga famile și care corespund căutarilor și așteptarilor tale. Produse precum carte, muzica, film, jucării, jocuri video, IT şi papetarie le găsești în reteaua de magazine Diverta, un concept unic de retail concentrat pe noutate și inovație astfel încat magazinele noastre sunt o soluție de a ține pasul cu viața cotidiană pe toate planurile vieții tale: profesional, hobby și familie.

2

Tot la nivelul -1 te așteaptă și Oblio – un magazin perfect pentru atunci când cauți un cadou diferit pentru cei mici, sau chiar pentru cei mari. Sonerii de bicicletă haioase, jucării de lemn și multe alte produse haiose te așteaptă.

oblio_dime

După o tură prin noile magazine, ai nevoie de o gustare fresh! Frufru te așteaptă la nivelul 2 cu preparate delicioase și sănătoase, multe dintre ele în exclusivitate. Vino să descoperi salate, sucuri, sandwich-uri, iaurturi și deserturi care de care mai speciale.

3

Și, dacă vrei te gândești să-i faci o surpriză și unui membru al familie – poți să-ți răsfeți mașina la la Diamon Car Spa! Vino la nivelul -3 să descoperi o spălătorie premium care îți va răsfăța mașina.

4

Când lași mașina acasă poți să-ți alegi cea mai chic biclicletă de la Pegas. Magazinul este unul atipic, lângă intrarea din Calea Floreasca, are formă de navă spatială și în el găsești tot ce are mai bun și mai inteligent de oferit Pegas.

5

Le așteptai de mult? Hai la Promenada să te bucuri de ele!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *