Deschiderea primului magazin Amazing Jewelry în România

Bijuteriile au fost mereu elementele care au adus un plus de stil fiecărei ținute.  Fie că vorbim despre bijuteriile din pietre prețioase și materiale scumpe ori că ne referim la accesoriile din piele, material textile sau diverse aliaje, bijuteriile confecționate cu atenție vor reprezenta întotdeauna sclipirea fiecărui outfit pe care alegem să îl purtăm.

Pentru că niciodată nu avem prea puține bijuterii, magazinul Amazing Jewerly vine și în România, în Promenada Mall, pentru toate iubitoarele de accesorii prețioase!

Conceptul magazinelor Amazing Jewelry este dezvoltat de unul din foștii co-fondatori Pandora Central Western Europe, parte a grupului Pandora, Jesper Nielsen, care în ultimii 14 de ani a fost una dintre cele mai influente persoane din lumea afacerilor cu bijuterii la nivel mondial, generând venituri de miliarde de dolari.

Conceptul se bazează pe vânzarea unor bijuterii de calitate, în magazine tinerești și cool, la prețuri accesibile, competitive.

Cu ce este diferit magazinul Amazing Jewelry față de celelate magazine de bijuterii?

  • Vânzarea de bijuterii (fine jewelry) cu 50-70% mai ieftin decât în magazinele mono/multi brand existente
  • Dezvoltarea unui model de business independent de trenduri
  • Asigură o creștere rapidă și sănătoasă prin lanasarea lunară de colecții noi
  • Atractiv pentru generația Millennial – o piață virgină pentru producătorii de bijuterii fine

Primul magazin a fost lansat în vara anului 2016 pe principala stradă comercială din Copenhaga – orașul în care este și sediul operațional al companiei.

Între timp s-a deschis un număr total de 25 magazine în Danemarca, Suedia, Norvegia, Germania, Spania, China, Elveția, EAU, Egipt, Austria, Franța și Anglia.