Decât caniculă, mai bine băuturi gratis #PePromenada

A doua lună de vară aproape că a zburat! Până acum, am fost amăgiți cu unele zile ploioase și, pentru un moment, am crezut că vara aceasta va fi altfel, dar știm cu toții: canicula abia începe, iar august se anunță o lună fierbinte.

Din fericire, noi am găsit deja o soluție: să ne refugiem la înălțime, deasupra orașului, în grădina urbană Promenada. Aici, departe de asfaltul încins și aglomerația din trafic, temperaturile vor fi întotdeuna mai mici decât cele de jos. Ce veste bună, nu?

Și asta nu e tot, ți-am pregătit și o ofertă de vară pe care nu o poți refuza! Toată luna august, weekend de weekend, adăugăm la toate avantajele de a sta la înălțime și… băuturi gratis. Da, ai auzit bine, vara aceasta te răcorim cu băuturi gratis #PePromenada!

Cum? Simplu! Cumpărăturile de minim 1000 Lei din magazinele din Promenada îți aduc un voucher de consum în valoare de 100 Lei #PePromenada. Terasa Costadoro te așteaptă cu o mulțime de băuturi reci și preparate delicioase, dar și locuri răcoroase câte mai ferite de căldura necruțătoare a soarele.

 

image5 image6

 

 

Costadoro Coffee Lab / Rezervări: 0724424468

Răcorește-te toată luna august #PePromenada!

Participarea la campanie și utilizarea voucherelor sunt valabile doar în weekendurile din august 2017:

✓ 5-6.08

✓ 12-13.08

✓ 19-20.08

✓ 26-27.08

Campania este valabilă exclusiv în cafenelele și restaurantele listate, în limita stocului disponibil.

Citește regulamentul complet ->AICI 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *