De la un apartament „normal” la un apartament „wow”

Un colț de perete cu fotografiile familiei, de la cele vechi, ale străbunicii, până la câteva imagini pe care le-ai pus inițial pe Instagram, fiecare cu o ramă diferită, unele groase, unele subțiri, unele albe, unele negre. O pernă imprimată cu o fată cu ochii mari, care face un balon roz din gumă, care aduce aminte de imaginea iconică a Margaretei Pâslaru în anii ’60. Un poster pus deasupra mesei din bucătărie, cu un mesaj care să-ți aducă mereu aminte că desertul e cea mai importantă parte a prânzului. Nu e greu să transformi un apartament dintr-unul clasic, într-unul super cool. Trebuie doar să fii atent la detalii.

O vizită la H&M Home (nivel 1) din Promenada poate fi o sursă de inspirație în această direcție. Uite ce piese must-have am ales noi din noua colecție. Pentru apartamente care să-ți reflecte personalitatea.

Huse de perne cu mesaje și animăluțe

colaj perne

Canapeaua ta poate arăta altfel în fiecare zi: joacă-te cu mesajele de pe pernuță, schimbă-le în funcție de starea ta și înfrumusețează-ți living-ul cu niște huse cu animăluțe.

Un duș ca o baie în mare

dus

Visează în fiecare dimineață la duș datorită acestei perdele cu imprimeu oceanic și cu un mesaj care o să-ți dea un ego boost garantat: ești frumos în fiecare zi, mereu!

Un somn între buline

buline

Și nu o să te mai trezești niciodată prost-dispus.

Prosoapele care înveselesc toată bucătăria

colaj prosoape

Care o să-ți readucă aminte, de fiecare dată când te ștergi pe mâini, că gătitul e o plăcere!

Mici minuni ca cele de mai sus pot schimba complet aerul unui apartament. Vino să le alegi la H&M Home din Promenada, sunt sute de idei care te așteaptă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *