De ce să poți ochelari de soare chiar și în zilele reci

Sunt zile reci în care soarele strălucește la fel de puternic, chiar dacă nu-i simțim căldura. Așa că trebuie să te gândești serios o pereche de ochelari de soare fără să consideri că le-a trecut vremea.

Dincolo de statutul de accesoriu cool se ascund argumente puternice pentru sănătatea ta:

 

Ochelarii de soare te protejează de cancer

Cum este recomandat să te dai cu cremă cu factor de protecție pe tot parcursul anului, așa trebuie și să porți ochelari de soare pentru a proteja ochii și zona sensibilă din jurul lor. Pericolul apare nu doar în lunile de primăvară și vară, ci și dacă cerul este înnorat.

 

Ochelarii de soare reduc problemele de vedere

Dacă nu porți ochelari de soare, poți avea anumite probleme de vedere, de la cataractă, la degenerare maculară sau conjunctivită. Evită astfel de boli doar prin simpla purtare a unui accesoriu foarte la modă.

 

Ochelarii de soare acționează ca un strat protector

În fața prafului care îți poate intra în ochi atunci când faci activități în aer liber sau la o simplă plimbare prin oraș. Și dacă mergi cu mașina cu geamul deschis există șanse să îți intre mici particule în ochi, iar ochelarii de soare sunt potriviți pentru a le schimba traiectoria.

 

Ochelari de soare previn ochii uscați

Toamna și iarna pot fi destul de dure asupra ochilor tăi. Vântul rece și dur care suflă spre fața ta poate cauza uscarea ochilor, iritarea lor și a pielii din jur.

 

Ochelarii de soare sunt tratament anti-îmbătrânire

Nimeni nu vrea să aibă riduri, nu-i așa? Mai ales dacă poți să le previi cu o pereche de ochelari la modă.

 

Alege-ți perechea perfectă în noul magazin Ojo Sunglasesses (nivel 1) din Promenada! Uite doar câteva modele care ne-au făcut cu ochiul:

 

Pentru EA

 

1

Pentru EL

 

2

 

Și veștile bune nu se opresc aici! La Ojo Sunglasses ai 1+1 gratis la orice achiziție, pe tot parcursul anului, indiferent de perechea aleasă sau prețul acesteia.

3

Vino la Promenada să descoperi cel mai avantajos concept de shop de ochelari de soare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *