De ce să mergi cu bicicleta la birou?

Vrei să faci mișcare, să dai jos kilogramele adunate cu sârguință peste iarnă sau să economisești bani? Avem o soluție care le va rezolva pe toate 3 și, suntem siguri, te va face și mai fericit. Înlocuiește mijlocul de transport până la (și de la) birou cu bicicleta.

 

Nu te-am convins încă? Mai avem câteva motive:

Nu mai stai în trafic

Cât timp pierzi dimineața și seara stând pe loc la semafor? Știi bine acel loc în drum spre casă în care cunoști pe dinafară fiecare balcon și copac căci pare că petreci mai mult timp acolo decât cu familia. Să nu mai vorbim de pasajul de la Unirii la ore de vârf. Toate aceste vor părea un vis urât din care te-ai trezit, o dată ce începi să pedalezi până la birou.

Nu mai cauți loc de parcare

Nu trebuie să mai pierzi timp în căutarea unui loc de parcare și poți ieși liniștit cu prietenii după birou, căci nu trebuie să îți faci probleme ce vei face cu mașina. Majoritatea clădirilor de birouri au montat rasteluri pentru biciclete și le poți găsi și la Mega Mall.

Vei contribui la un oraș mai sigur

Fără poluare și accidente. Poate vei spune că este, încă, periculos să ieși cu bicicleta pe stradă însă o dată ce mai multe persoanje vor alege acest mijloc de transport orașul va deveni un loc mai sigur pentru amatorii de două roți.

Ești mai sănătos și econom

După cum am spus la începutul articolului, să mergi cu bicicleta înseamnă să arzi calorii, vei avea un stil de viață mai sănătos căci vei adopta noi obiceiuri și vei economisi bani pe benzină și poți renunța la sală.

 

Ești gata să devii biciclist? Vino la Hervis Promenada (nivel -1) și alege-ți bicicleta preferată! Fă un test drive și profită de oferta valabilă doar în perioada 23-24 aprilie: 30% reducere!

960x720_promenada

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *