Dăm startul la distracție… din nou!

Weekend-ul acesta ieșim din nou LA JOACĂ !

Facem echipă pentru  cel mai tare “Show de televiziune” și învățăm prin joc cu “Știința distractivă”.

 

Show de televiziune

Sâmbătă, 6 februarie, de la ora 17:00 cei mici se transformă în vedete de televiziunea.

Vom prezenta știri comice și meteo, ne vom face microfoane colorate în cadrul atelierului de creație și vom participa la emisiuni celebre: “Copiii au talent”, “Dansez pentru tine” și “Marea demascare”.

Știri comice

Copiii vor avea ocazia să se simtă pentru un moment precum un moderator de ştiri. Ei pot inventa pe loc idei de stiri sau pot povesti orice întâmplare din viaţa lor. Cei mici vor sta în spatele unui televizor mare realizat din carton, iar parinţii îi vor urmări.

Meteo

Cum de fiecare data după ştiri urmează prognoza meteo, după ce un copil prezintă ştiri amuzante, un alt copil primeşte legatura în studioul meteo de unde ne prezintă gradele din principalele oraşe folosindu-se de o hartă mare din carton.

Atelier de creație

Cei mici vor confecțina microfoane colorare. Copiii primesc toate materialele necesare realizarii microfoanelor: carton colorat, stickere, creioanecerate, sfoara, baloane rotunde si, indrumați de animatori își confecționeaza cele mai colorate microfoane.

Emisiuni

Emisiunile de talente vor avea doi moderatori care  îi vor invita pe copiii să cânte și să danseze. După, aceștia vor primi măști și accesorii Disney pentru a-i pune la încercare pe părinți care trebuie să ghiciască sub care mască se ascunde copilul lor.

 

Știința distractivă

Duminică, 7 februarie, de la ora 17:00 vor învăța prin distracție.

Ateliere de creație

În cadrul atelierelor de creație, cei mici vor confecționa avioane de hârtie și ceasuri cu ajutorul animatorilor. În timpul atelierului vor afla cine a fost Traian Vuia și care a fost contribuția sa la dezvoltarea aviației. După, vor participa la un concurs de avioane pentru a determina care este cel mai rapid avion.

Rachete colorate

Toți participanții vor primi baloane colorate pe care le vom lansa împreună ca pe niște rachete.

Ceasul

În timp ce vor confecționa unul, cei mici vor afla mai multe despre ceas. Cum a apărut și care au fost momentele decisive care au dus la dezvoltarea acestui instrument de măsurare a timpului.

Parașuta

Cei mici, dar și cei mari vor zbura cu cea mai mare parașută din lume.

Vă așteptăm cu mic cu mare la Promenada, nivel 1 (zona Altex)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *