Cum te îmbraci toamna la petreceri

S-a terminat vara, a venit toamna, așteptăm iarna și tot așa… Dar știți ce nu se termină niciodată? Sezonul petrecerilor. Indiferent de vremea de afară, motive de sărbătoare se găsesc întotdeauna: o aniversare,  o petrecere de casă nouă sau poate un party la birou.

La prima vedere, poate părea dificil să încropești o ținută de party în sezonul rece, când ești forțată să pui mai multe straturi de haine pe ține. În esență, lucrurile nu stau chiar atât de rău. Nu ne crede pe cuvânt, ci dă scroll și vezi care sunt sfaturile noastre pentru cele mai tari outfit-uri de party de toamnă.

Pulovere fluffy + fustă de piele 

Atunci când ai un eveniment în timpul săptămânii și pleci direct de la facultate sau de la job și este și mai greu să alegi o ținută… uite care ar fi o alegere perfectă: fustă de piele și puloverul fluffy. Este o alegere lejera, însă feminină. Și destul de călduroasă.

Zara

Rochiile tricotate 

Uneori ne grăbim și nu avem timp să mixam mai multe obiecte vestimentare. În astfel de momente, the go to outfit este reprezentat de rochia croșetată, un element în trend de câțiva ani încoace. În funcție de siluetă și propriul gust, sunt multe modele pentru care poți opta, de la inspirația rock până la cea de școlăriță.

Zara

Catifeaua 

Prețioasă, dar versatila, poti alege o bluză de catifea, pe care să o mixezi cu orice îți trece prin cap. Astfel, obții o ținută potrivită de party, dar suficient de confortabilă.

Zara

Pantalonii evazați 

Pe lângă faptul că îți alungesc foarte mult silueta, pantalonii evazați reprezintă, de asemenea, o variantă versatilă, pentru că pot fi mixați și accesorizati în diverse moduri, de la perle până la bocanci. Îi poți găsi într-o multitudine de variante, de la cei mai îndrăzneți până la cei mai discreți, din piele sau stofă, și pot fi purtați în combinație cu orice în partea de sus.

Zara

Nu-i asă că toamna începe să devină un sezon destul de cool pentru ținute faine de going ouț și petreceri?

Care dintre ținute îți place cel mai mult? A… și ce petrecere se anunță a fi următoarea?