Cum să pregătești eficient bagajul pentru un city break de sezon

Ești gata de plecare? Sezonul (mai) cald este perfect pentru reluarea micilor vacanțe de tip city break prin marile orașe din țară sau din Europa. Dacă și tu ai în plan o astfel de călătorie, ia-ți partenerul și bucură-te de clipe frumoase și vreme bună, dar nu înainte să-ți pregătești atent bagajul pentru a te asigura că nimic nu stă în calea fericirii voastre.

Iată câteva pont-uri prin care poți să fii pregătit pentru orice, cu un pulover mai gros sau chiar o loțiune de soare, strecurate cu succes în valiza ta de cabină Samsonite:

✓  Începe pregătirea din timp, cu o listă cât mai cuprinzatoare a ceea ce ai și crezi că ai nevoie. Scrie lucrurile pe care vrei sa le iei cu tine la întâmplare, așa cum îți amintești de ele, în primele 2 zile: periuța de dinți, încărcătoare, baterie externă etc.

✓  Cu o zi înainte să pleci, scoate pe pat toate obiectele pe care le dorești în bagaj. Cu siguranță vor fi mai multe decât îți încap în mod normal. Fă o triere scurtă, ia în calcul că mereu te întorci cu cel putin 2 obiecte vestimentare nepurtate.

✓  Începe să așezi lucrurile în valiză. Folosește obiectele cu spații goale la interior pentru a depozita în ele obiecte mai mici. De exemplu, șosetele intră foarte bine la interiorul pantofilor. La fel și încărcătoarele.

✓  Așază la fundul geamantanului lucrurile pe care știi că le vei folosi mai rar, iar deasupra pe cele de primă necesitate precum pijamalele și periuța de dinți.

✓  Pentru mai mult loc, împachetează sub forma de rulou cămășile și tricourile și așază-le „în picioare”, adica pe lățimea valizei. Așa vor ocupa mai puțin loc și le vei găsi mai ușor.

✓  Poartă pe tine hainele care ocupă cel mai mare volum, cum ar fi o geacă. Nu îți fie teamă că o să suferi de cald, în avion este destul de răcoare cât să-ți mulțumești pentru luarea acestei decizii.

Nu uita să treci pe la Samsonite Promenada să-ți alegi valiza de călătorie care nu te va dezamăgi nici acum, nici peste mulți ani de acum încolo:

Capture

Drum bun și vreme frumoasă!