Cum sa ai grijă maximă de hainele tale preferate

Toți avem cel puțin o bluză sau o pereche de pantaloni pe care am cumpărat-o acum foarte mult timp, dar a rămas tot printre preferatele noastre și nu ne îndurăm să o aruncăm din dulap. Îmbrăcămintea nu este pentru totdeauna însă sunt câteva lucruri pe care le putem face pentru a prelungi durata de „viață”a hainelor noastre preferate. Iată câteva sfaturi de care să ții cont:

 

#1 Alege calitatea înainte de toate: chiar dacă sunt mai scumpe câteodată, merită să investești în piese care nu se demodează ușor, astfel creându-ți o garderobă longevivă.

#2 Și igiena ta contează: poate suna redundant, dar făcând duș înainte să te îmraci și folosind deodorant precum și lenjeria de corp potrivită îți păstreză hainele într-o condiție foarte bună.

#3 Schimbă-le des: știm că ai o pereche de blugi pe care nu îți vine să o dai jos însă purtându-le mai rar, eviță să le rupi sau să le uzezi.

#4 Depozitează-le cu grijă: felul în care le aranjezi în dulap, mai ales pentru o perioada lungă de timp cum se întâmplă cu hainele sezoniere, contează mai mult decât crezi. Închide hainele care au fermoare sau nasturi, investește în umerașe de calitate și nu le înghesui prea mult.

#5 Îmbracă-te după ce te machiezi și îți aranjezi părul: hainele femeilor se deteriorează mai repede decât cele ale bărbaților datorită cosmeticelor care le pot păta și strica materialul

#6 Ai grijă la curățarea hainelor: fii atentă la materialul din care sunt făcute și la instrucțiunile de pe etichetă când vine vorba de spălare și călcare.

 

Ca să fii sigur că nu faci vreo gafă, vino să îți cureți hainele la Eco Clean din Promenada. Astfel, o să te bucuri de ele cât mai mult timp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *