Cum să ai grijă de termosul pentru cafea

Termosul are grijă de cafeaua sau ceaiul tău în fiecare zi. Îți păstreză băutura preferată în condiții optime pentru ca tu să nu renunți la plăcerile tale nici măcar în drumul tău spre birou. Pentru că îți este mereu aproape, termosul tău merită un tratament pe măsură, iar noi avem câteva sugestii despre cum să îl cureți eficient și corect cu ingrediente naturale.

 

Pentru termosuri de inox

1

2

Bicarbonat de sodiu

Este un element cheie, la îndemână în orice bucătărie. Amestecă jumătate de ceașcă de bicarbonat de sodiu cu apă caldă și folosește o perie pentru a curăța termosul cu aceasta, atât în interior cât și în exterior.

Oțet

Poți folosi atât oțet din vin cât și oțet de mere. Tot ce trebuie să faci este să umplu termosul de inox cu apă până la jumătate, să adaugi oțetul și să poziționezi recipientul deasupra unei surse de căldură pentru până la fierbere. După ce se răcește periază-l și clătește-l bine.

 

Pentru termosuri de plastic

3

4

Uleiuri esențiale

Resturile de lapte din cafeaua pe care o porți în termos zilnic poate dezvolta bacterii nesănătoase chiar și în termosurile de plastic. Din fericire, există soluții și pentru acestea, iar una dintre ele este uleiul esențial de arbore de ceai. Amestecă o cană de apă cu două linguri de ulei de arbore de ceai, pune soluția în termos și lasă-l așa peste noapte. Tot ce trebuie să faci a doua zi este să-l clătești cu apă.

Detergent de vase și apă

Este o metodă clasică și unul dintre cele mai simple moduri prin care poți curăța un termos. Dacă optezi pentru această metodă este posibil să nu scapi din prima de toate petele și să fie necesară o a doua spălare.

Vino la Starbucks Promenada să-ți alegi termosul preferat cu până la 30% reducere până la 1 februarie 2015 și ai grijă de el pentru a-ți fi alături un timp îndelungat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *