Cum îți face o cafea ziua mai frumoasă

Sunt zile (majoritatea) care pur și simplu nu încep fără o cafea bună, dar și zile care parcă se opresc și nu vor să mai continue decât dacă savurezi o cafea bună.

Dacă și tu treci prin astfel de situații, nu e cazul să te lași cuprins de sentimentul de vinovăție la final de ceașcă: cafeaua bună, băută cu măsură, îți aduce beneficii care asigură succesul zilei tale la birou, a meeting-urilor sau a vieții tale personale.

 

Așadar, când te simți în impas, inspiră expiră și alege să bei o cafea, pentru că:

☑ stimulează activitatea cerebrală și îmbunătățește mai multe funcții cognitive: memoria, dispozitia, vigilența, nivelul de energie din corp.

☑ un studiu realizat de Institutul Național de Sănătate a demonstrat că persoanele care beau cafea sunt cu 10% mai puțin predispuse la depresie, datorită numărului mare de antioxidanți pe care îl conține.

☑ băută corect, fără zahăr, reduce șansele de a face diabet.

☑ combate migrenele, prin urmare, atunci când ai dureri de cap poți să bei o ceasca de cafea și  durerile de cap vor disparea. Și medicamentele care combat cefaleea conțin tot cafeină.

 

Pentru a avea efectul dorit, este foarte important să optezi pentru o cafea de specialitate, preparată de maeștri ai cafelei. Astăzi te invităm la Costadoro Coffee Lab, din mall Promenada (nivelul 2), unde poți savura preparate atent pregătite din cafeaua de specialitate de înaltă calitate COSTADORO.

1

Brandul de cafea COSTADORO există din 1890, când a fost înființat în Torino din pasiune pentru gustul și aroma de necontestat a boabelor atent măcinate. În prezent, este cel mai important producător de cafea din nordul Italiei, impunându-se prin excelență.

 

La Costadoro Coffee Lab, în mall Promenada cultura cafelei este respectată pas cu pas pentru ca tu să te bucuri de preparate de cea mai bună calitate. Pe langă cafea, poți oricând să optezi pentru:

 

O gustare, dacă ți-e foame

2

O băutură delicioasă, dacă ți-e sete

3

O băutură-desert, dacă ți-e poftă de ceva dulce

4

O cafea cu ginseng, preparată exclusiv în această locație

5

 

În plus, ÎN CURÂND cafeaua COSTADORO și toate bunătăție de mai sus te vor aștepta într-o locație extinsă pentru ca tu să te relaxezi la o cafea și nu numai, ori de câte ori simți nevoia, fără să-ți faci griji de locurile disponibile.

 

Vino la Costadoro Coffee Lab, în mall Promenada,  pentru zile reușite!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *