COOL: Gadget-ul care amplifică distracția

Sunt dese situațiile în care ne întâlnim cu prietenii la cineva acasă sau în natură, acum că tot a venit vremea mai prietenoasă și ne lovim de aceeași problemă: parcă e prea liniște. Ar merge niște muzică.

Toți sar cu smartphone-ul să-și etaleze playlist-ul, dar muzica tot nu ajunge acolo unde trebuie doar prin simplul difuzor al dispozitivului. Lipsește încă un prieten – roboțelul Xoopar Boy Mini, un adevărat maestru de ceremonii care va reuși să amplifice distracția de fiecare dată. Cum?

XooparMini_protabilitate

Cu roboțelul Xoopar Boy Mini îți iei muzica la plimbare oricând, oricum, oriunde!

Bucură-te de portabilitatea lui Xoopar Boy Mini! Așează-l pe mini roboțel oriunde prin casă, în mașină, agățat de rucsac și ascultă-ți muzica preferată la o super calitate și intensitate.

S3

Timp de 3 ore, vei ramane surprins de calitățile sonore ale lui Xoopar Boy Mini care îți sare în ajutor și în momentul în care îți dorești să faci cel mai mișto selfie.

Mini robotelul are și functia de telecomandă pentru camera telefonului tau, astfel că îți faci cadrul dorit cu telefonul, iar cu Xoopar Boy Mini declanșezi camera și faceți poze împreună.

S5

Testează-l la iCentre Promenada (nivel 1)! Este disponibil în 6 culori cool, din care o poți alege pe cea pe gustul tău.

A1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *