CONCURS: Ne vedem #PePromenada!

Primăvara s-a făcut comodă și abia așteptăm momentele în care putem să ne bucurăm de ea așa cum ne place. Terasele s-au deschis, dealurile au înverzit, copacii au înflorit… priveliștea este fresh și te îndeamnă să savurezi primăvara #PePromenada!

În perioada 13 – 29 aprilie, te întâmpină cu premii #PePromenada! Relaxează-te pe terasa Promenada (nivel 2) oricum poftești – cu o băutură exotică, o masă delicioasă sau pur și simplu admirând priveliștea, fă-ți o poză, încarc-o pe Instagram cu haștag-ul #PePromenada și poți câștiga premii pentru o primăvară și mai frumoasă: 10 vouchere în valoare de 100 lei/voucher, valabile în următoarele magazine din Centrul Comercial, doar în weekend-urile din luna aprilie: 16-17 aprilie, 23-24 aprilie, 29-30 aprilie.

 

– Pupa

– Tommy Hilfiger

– Lego

– Roberto Bravo (la Roberto Bravo, în schimbul voucherului de 100 lei, câștigătorul va primi un colier, în limita stocului disponibil)

colier

Citeștie regulamentul integral AICI.

 

Câștigători – tura I

1. @tc_alexa

2. @iulia___

3. @idontcareeeeeeeeeeeee

 

Câștigători – tura II

1. @brasrazvan

2. @oana_ral

3. @madalinamihalceanu

 

Câștigători – tura III

1. @mirela2016_nicolae

2. @claud1aaaaa

3. @razvanmangir

4. @madellein46

 

Terasele de #PePromenada așteaptă! zilnic, iar pe 16 aprilie ai ocazia să-ți faci cele mai cool poze la after party The Color Run, cel mai colorat ROOFTOP PARTY din România.

 

Ne vedem #PePromenada?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *