CONCURS #FoundMyLove: Câștigă inelul cu diamant de la Teilor!

Mulțumim tuturor participanților! Vă invităm să ne urmăriți în continuare pentru că v-am pregătit și alte concursuri cu premii atractive!

Juriul s-a decis cu greu datorită multitudinii de imagini frumoase și creative (pe Facebook și Instagram). Nu uitați că toți sunteți câștigători – cu persoanele și momentele speciale din viața voastră.

Câștigătorii celor 3 premii sunt:

Premiul III (2 parfumuri Kenzo): Marius Niculescu
Premiul II (Voucher Douglas Promenada 1000 Lei): Vick Victoria (vic0toria 33)
Premiu I (Inel cu diamant Teilor): Yegor George Rochlin

Felicitări!

Pentru confirmare și detalii despre ridicarea premiilor vă rugăm să ne transmiteți copia după buletin pe mall@nepi.promenada.fullscreendigital.ro.

_______________________________________________________________________________________________________________

V-ați cunoscut în parc, la cafeneaua preferată, la petrecerea aia super tare, poate la birou sau chiar în metrou? Nu contează, dacă v-ați găsit dragostea!

Ne place să vă vedem fericiți, așa că v-am creat setup-ul perfect să vă rememorați dragostea – cu tot ce vă place vouă și toate lucrurile de care v-ați îndrăgostit în tot acest timp!

În perioada 10-29 februarie sărbătorim dragostea printr-un super concurs cu premii de care vă veți îndrăgosti pe loc.

 

CE TREBUIE SĂ FACI?

 

Pasul 1: Fă-ți o poză CREATIVĂ împreună cu perechea ta, colegul de birou sau un lucru pe care îl iubești – eliberează-ți imaginația pentru că premiem DOAR CELE MAI INSPIRATE ȘI CREATIVE POZE. Dacă ești în pană de idei, uite câteva exemple:

* #FoundMyLove pentru EA

* #FoundMyLove pentru EL

* #FoundMyLove pentru colegul/a de birou – doar voi sunteți cei cu glumele la voi zilnic, nu?!

* #FoundMyLove pentru tarta Pavlova de la Paul – Tu și o prăjiturică sau voi doi și o prăjiturică, combinație de success!

* #FoundMyLove pentru burger – Indiferent că-ți place cel de la Trickshot sau cel de la Oro Toro, oricare dintre ele dau bine în poze. Da, în sfârșit pozele cu mancarea pot câștiga și premii, nu doar like-uri!

*#FoundMyLove pentru perechea aia de pantofi roșii, stiletto – Marylin, tu ești <3?!

*#FoundMyLove pentru inelul cu diamant de la Bijuteria Teilor #teilordiamond – Ce veste bună pentru că poți să-l câștigi!

 

Pasul 2: Declară-ți dragostea pe Instagram sau pe Facebook! Postează fotografia creativă pe Instagram sau într-un comentariu pe pagina noastră de Facebook la postarea de mai jos cu un mesaj care să conțină hashtag-urile #FoundMyLove #TeilorDiamond și check-in în Promenada și poți câștiga:

PREMII

Locul I: #teilordiamond inel cu diamant de la Bijuteria Teilor Promenada

Locul II: voucher de 1000 lei pentru cumpărături în magazinul Douglas Promenada

Locul III: set de parfum KENZO pentru EL și EA

Fă-ți o poză creativă cu perechea ta sau un lucru pe care îl iubești, postează poza în comentariu la această postare cu…

Posted by Promenada on Thursday, February 18, 2016

 

Câștigătorii vor fi anunțați pe 1 martie pe pagina de Facebook și Instagram Promenada.

Cei trei câștigători vor fi aleși de către un juriu format din reprezentați Promenada și Bijuteria Teilor care vor premia CELE MAI INSPIRATE ȘI CREATIVE poze.

KW42655E12A01love site

Citește regulamentul complet aici.

 

Surprizele nu se opresc aici!

Lock your love in Promenada! Nu trebuie să ajungi la Paris pentru a face o dedicație dragostei voastre.

Ai găsit cadoul perfect în Promenada? Arată bonul de cumpărături de minimum 150 de lei  la Info Point și primești pe loc un lacăt colorat pe care poți să-l personalizezi și să-l transformi în lacătul iubirii.

Nedenumit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *