Concert Zdob și Zdub #PePromenada

Ce ai zice de o pauză de muzică bună pe 10 august? Vino #PePromenada și ascultă live trupa care te încântă de fiecare dată cu explozie de energie, voie bună și muzică de calitate. Despre cine vorbim? Exact, despre Zdob și Zdub!

Te invităm joi, la ora 21:30, în grădina noastră urbană, să aducem împreună weekendul mai aproape, alături de băieții de la Zdob și Zdub. Te avertizăm că e posibil să te distrezi prea tare!

Simte-te în largul tău, alege outfitul care te reprezintă și vino la super concert! Intrarea este liberă, așa că poți să iei gașca de prieteni și să vă distrați împreună.

Let’s meet up Roman Iagupov, Mihai Gîncu, Sveatoslav Staruș, Andrei Cebotari, Valeriu Mazîlu & Victor Dandeș!

Zdob și Zdub ne încântă cu piese începând cu mijlocul anilor nouăzeci,  combinând hardcore-ul și folclorul românesc/moldovenesc într-un mod unic și elegant, oferind un show live spectaculos.

Primul album a fost lansat în 1996 și se numește „Hardcore moldovenesc”. Conține 16 piese care au încântat de la bun început ascultătorii și au animat multe petreceri.

Au urmat multe alte albume, precum „Tabăra noastră” (1999), „Remix” (2000), „Agroromantica” (2001), „450 de ori” (2003), „Etnomecanica” (2006), „Beloe Vino / Krasnoe Vino (Vin Alb / Vin Roșu)” (2010), „Basta Mafia!” (2012), „20 de veri” (2015). Unul dintre cele mai cunoscute albume este cel din 2005, „Boonika bate toba”, care s-a bucurat de un succes extraordinar, atât în țară, cât și în afara granițelor.

Tot cu piesa „Boonika bate toba”, trupa a participat și la concursul internațional Eurovision, în anul 2005, unde a ocupat locul 6, fiind una dintre cele mai bune prestații ale Republicii Moldova la competiția muzicală.

Melodiile Zdob și Zdub răsună la orice petrecere, versurile fiind mai mereu fredonate cu mult entuziam și frenezie.

Hai să ne distrăm împreună, să răsune întreg orașul!

Rezervă un loc la terasele din zona scenei și vino să te bucuri de o super experiență #PePromenada!

  • Locuri la terasa TrickShot: 0756143303
  • Locuri la terasa Costadoro: 072 44 24 468
  • Locuri la terasa Al Wady: 0723 485 333

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *