Cocktail party cu noua colecție BSB!

Colecția BSB toamnă-iarnă 15/16 continuă povestea anilor ’70 începută în sezonul cald. Cele două tendințe majore ale perioadei, pe de o parte un stil hippie, romantic și, pe de altă parte, unul rock-n-roll, creează o colecție dinamică, ușor adaptabilă “day to evening”. Rochiile fluide, mini sau lungi, cu imprimeuri boeme, pantalonii evazați si tricotajele sunt elementele care ne definesc garderoba în sezonul actual.

LB FW1516 J

LB FW1516 1

LB FW1516 3

Vestele din blană și gama variată de jachete călduroase din stofă sau impermeabile, personalizează ținutele și ne aduc un plus de confort în zilele reci.

LB FW1516 L

LB FW1516 12

Nuanțele de gri și combinațiile alb-negru domină colecția din punct de vedere cromatic. Cu toate acestea, din outfiturile propuse de BSB nu lipsesc culorile-vedetă ale sezonului: burgundy, oranj, khaki și albastru.

LB FW1516 C

LB FW1516 K

Noul sezon de modă BSB a fost oficial deschis PE Promenada printr-un cocktail party găzduit de cel mai recent magazin al brandului, situat în Promenada, la nivelul 1. Vedetele nu doar au venit să experimenteze farmecul noii colecții, ci chiar au purtat ținute BSB.

1colaj

Adelina Pestrițu, Alexandra Ungureanu, Camelia Bălțoi, Cătălina Grama

colaj2

Diana Munteanu, Ellie White, Evangelos Poulios (deținătorul BSB) și Adelina Pestrițu, Claudia Pavel

colaj3

Geanina Ilieș și Mihaela Călin, Ilinca Vandici, Evangelos Poulios (deținătorul BSB) și Geanina Ilieș

colaj4

Simona Pătruleasa, Thea Haimovitz, Maria Andrei, Irina Mohora

 

Te așteptăm și pe tine în magazinul BSB din Promenada Mall să descoperi noua colecție!