Chic fără efort!

Vremea pare să se îmbuneze și asta nu face decât să ne umple de energia care ne îndreaptă din nou ateția spre frumusețea lucrurilor simple.

Noile colecții se pregătesc să apară, însă înainte de a le face loc nu este tardiv să ne bucurăm de reducerile încă existente în magazine și să ne construim ținute inspirate de stilul effortless chic. Este stilul care se poartă în acest sezon acasă sau la birou, la întâlnirile casual și oriunde nu se impune o etichetă.

Stilul efortless chic este caracterizat prin straturi (layering) relaxate și croieli moderne care te vor scoate în evidență, dar în același timp îți vor oferi confortul de care ai nevoie pentru a te concentra pe alte lucruri și nu pe fusta care se ridică, bluza prin care se vede, cămașa care se deschide, dresurile care se agață etc…

În încercarea de a-ți oferi insirația de care ai nevoie, am vizitat împreună cu stiliștii noștri magazinul C&A din mall Promenada – locul în care vei găsi mereu piesele necesare pentru cele mai reușite ținute efortless chic.

 

Pentru birou

1

Pentru shopping cu fetele

2

Pentru o ieșire în oraș

3

Pentru viitoarele mămici

4

Și veștile bune nu se opresc aici. În perioada 9-13 februarie C&A Promenada te așteaptă cu un bonus uriaș: 50% reducere la toate articolele deja reduse de la raionele de damă, dar și bărbați și copii.

ca-912x520

Nu mai sta pe gânduri și echipează-te chic, comod și fără griji!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *