Cele mai bune băuturi pentru corpul tău

Știi bine că hidratarea este importantă și că cei doi litri de apă pe zi sunt esențiali pentru organismul tău. Dar ce altceva poți bea, astfel încât să îi oferi corpului cele mai bune surse de vitamine?

 

Ceai

Și nu vorbim de orice ceai, ci de cel de matcha, un ceai verde energizant. Acesta are o cantitate de antioxidanți de 15 ori mai mare decât rodiile sau afinele. Și la cantitatea de vitamina C stă bine – este de 10 ori mai bogat decât un ceai verde normal. Mai mult, acest sortiment îți îmbunătățește memoria și concentrarea. Încearcă-l și cu siguranță va deveni sursa ta preferată de energie.

 

Suc de țelină

33%. Acesta este procentul din doza zilnică recomandată de vitamina K pe care ți-o asigură o țelină. În plus, tot ea te ajută să scapi de durerile de articulații, care pot apărea în urma antrenamentelor prea intense. Transform-o în suc și va fi începutul perfect pentru zilele tale.

 

Suc de roșii

Un pahar de suc de roșii consumat zilnic reduce anxietatea, redă energia și diminuează simptomele premergătoare menopauzei – aceasta este concluzia unui studiu publicat în Nutrition Journal. Profită că suntem în plus sezon și consumă roșiile sub diverse forme, mai ales într-un un cocktail savuros – trebuie doar să le pasezi, să le adaugi puțin piper și preparatul e gata.

 

Sursa: w.worldclass.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *