Ceasuri pe care le dorești în colecția ta

Sezonul reducerilor este perfect pentru un upgrade al colecției de ceasuri. Insula Ceas Boutique îi întâmpină pe pasionații de ceasuri de brand în Promenada, la parter cu o selecție impresionantă de ceasuri și brand-uri… acum la reducere.

La Ceas Boutique poți găsi brand-uri consacrate ca LUM-TEC, LAPIZTA, AVI-8, DELTA T, BRISTON, 666 BARCELONA, AUERSHEIM, LAMBRETTA, BAVARIAN CRONO, BRAUN, 22TM și TRIWA.

Alături de stiliștii noștri ne-am ales modelele preferate de la TRIWA cu 50% reducere. Concentrat pe design, dar și pe modă, brand-ul TRIWA îți oferă ceasul perfect pentru stilul tău. TRIWA este într-o continuă călătorie a evoluției, creativității și explorării.

Iată modelele care ne-au atras atenția:

UNISEX

1

Triwa Fuxy Brasco Chrono

Preț vechi: 970 Lei Preț nou: 485 Lei

Un cronograf deosebit ca design care poate fi purtat atât de femei, cât și de bărbați. Cureaua împletită din piele maro, ce se înfășoară de două ori în jurul încheieturii mâinii, contrastează puternic cu cadranul roșu-fucsia. Se potrivește unui outfit casual sau unei ținute de party.

2

Triwa Turtle Twist Brasco Chrono Brown Twist

Preț vechi: 970 Lei Preț nou: 485 Lei

Acest cronograf unisex este prevăzut cu o curea din piele organică maro ce îi conferă un aer ușor vintage. Cureaua se îmbină perfect cu cadranul rose gold și subcadranele în nuanțe de albastru strident. Geamul realizat din cristal și carcasa din oțel inoxidabil îi oferă rezistență la apă până la 5ATM.

 

DAMA

3

Triwa Naked Brasco

Preț vechi: 970 Lei Preț nou: 485 Lei

Naked Brasco este un ceas unisex, foarte elegant, care reflectă o personalitate delicată, dar cu un caracter impunător. Ceasul este prevăzut cu o carcasă din oțel inoxidabil, brățară din acetat sintetic de culoare nude și geam din cristal. Acest ceas a fost purtat de actorul Johnny Depp în celebrul film „Donnie Brasco”.

4

Triwa Flamingo Brasco Chrono

Preț vechi: 970 Lei Preț nou: 485 Lei

Un ceas ieșit din tipar care reflectă o personalitate creativă și jucăușă. Combinația dintre turcoaz, fucsia și argintiu, definește stilul nonconformist care se face ușor remarcat. Ceasul este prevăzut cu un mecanism Japonez Miyota OS21, o carcasă din oțel inoxidabil și geam din sticlă minerală.

Fă-ți un cadou care rezistă în timp la Ceas Boutique, în Promenada!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *