Cea mai cool destinație: Insula creativității LEGO®

Vino cu cei mici la cel mai mare eveniment de constructie LEGO® din România!

 

Pășește prin portalul magic către un tărâm în care creativitatea nu cunoaște limite, pe 1 și 2 octombrie, de la ora 11:00.

Evenimentul se adresează copiilor cu vârste intre 1,5 – 18 ani. Zona LEGO DUPLO, este destinata copiilor cu varste între 1,5 si 5 ani. Cărămizile LEGO DUPLO sunt special concepute pentru mâinile mici și imaginația bogată a copiilor, având dimensiuni de doua ori mai mari decat cele clasice. Pentru copiii de peste 5 ani am pregătit mai multe zone de construcție: LEGO City, LEGO Friends, LEGO NINJAGO, LEGO NEXO KNIGHTS si LEGO Classic.

 

# 6 zone de construcție

 

 

LEGO® NINJAGO™

lego-inscreat-vizualuri-650x1029px-nexo

LEGO® Friends

lego-inscreat-vizualuri-650x1029px-friends

LEGO® NEXO KNIGHTS™

lego-inscreat-vizualuri-650x1029px-nexo

LEGO® City

lego-inscreat-vizualuri-650x1029px-city

LEGO® Classic

lego-inscreat-vizualuri-650x1029px-classic

LEGO® DUPLO®

lego-inscreat-vizualuri-650x1029px-duplo

 

# o mulțime de CONCURSURI
Concurs pentru copii (5-18 ani): Alege-ți provincia preferată (City, Friends, NINJAGO, NEXO Knights sau Classic) și construiește ceva creativ. Expune modelul pe Insula Creativității. În fiecare oră extragem 3 câștigători.

Copiii sub 5 ani vor fi îndrumați catre zona LEGO DUPLO. Cărămizile din această zonă sunt de două ori mai mari, ceea ce le face perfecte și sigure pentru mâinile mici.
Concurs: creează un model și expune-l pe mini-Insula Creativității. O dată pe oră tragem la sorți câte un câștigator.

Regulament eveniment: http://bit.ly/RegulamentEveniment

Concurs pentru părinți: Fotografiază creația copilului tău, încarcă-o pe www.facebook.com/LEGO sau pe propiul profil de Instagram cu hashtag-ul#InsulacreativitatiiLEGO și ai șansa să câștigi unul dintre cele 10 premii. Câștigătorii vor fi anunțați prin intermediul rețelelor de socializare


Regulament concurs: http://bit.ly/RegulamentDistribuieșiCâști

 


Să construim împreună o lume în care imaginația nu cunoaște limite!

 

P.S. Magazinul certificat LEGO din Promenada (nivel -1) te așteaptă cu cele mai îndrăgite cărămizi pe care poți să le achiziționezi pentru cei mici sau chiar colecția personală.