Ce poartă familiile moderne?

La magazinul C&A (nivel 0 și 1) din Promenada vara vine cu surprize pentru toată familia!

Noua colecție dedicată anotimpului cald a aterizat, iar vouă nu vă mai rămâne decât să vă asortați cu vacanța. Cum vara este un prilej perfect pentru petrecerea timpului liber alături de cei dragi, noua colecție are grijă ca voi să faceți asta în alegeri vestimentare confortabile, dar stilate.

Hai să-i prezentăm câteva piese vestimentare care vă vor sprijini în lupta cu tendințele, dar și cu temperaturile crescute din termometre.

 

Femei

Da, rochia este vedeta, dar nici hainele în culori deschise, lejere sunt o alegere bună. Stilul principal este “flu-flu”, mizându-se, în primul rând, pe confortul tău. Este important să te simți bine indiferent ce faci.

1

Încălțămintea și accesoriile fac și ele parte dintr-un outfit de invidiat. Gențile cu franjuri, sandalele cu barete, în culori metalice și accesoriile de inspirație marină sunt printre vedetele sezonului.

2

Bărbați

Nici domnii sunt nelijați. Tricoul polo și cămășile în carouri sunt piese vestimentare lejere, în tendințe și nu trebuie să îți lipsească din garderobă.

3

Copii

Cei mici au o singură treabă vara aceasta: DISTRACȚIA. Colecția de vară dedicată îi încurajează cu impriemuri vesele și jucăuse, inspirate de personajele preferate.

5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *