Cauți o prietenă de gașcă?

Ție ce îți place să faci vară? Să mergi la mare sau la munte? Să stai la soare, să joci volei pe plajă sau să faci o drumeție? Să te plimbi cu bicicletă sau să ieși cu prietenii la un picnic în parc? Vară sunt atât de multe lucruri distractive de făcut în aer liber, încât ar fi păcat să nu te bucuri la maxim de ele. Și nu-i așa că orice activitate e mai plăcută, când muzică ta preferata se aude în fundal? 🙂

Noi credem că da, așa că îți propunem un gadget care să te însoțească în toate aventurile care te așteaptă – boxă portabila Ultimate Ears Boom 2, de la Logitech. O să povestim mai multe despre ea, însă ce trebuie să îți spun de la bun început este că îți va fi un partener de nadeje. Chiar dacă te prinde o ploaie torențială sau o uiți ore întregi în soare, chiar dacă o scapi în apa, în nisip sau în noroi, ori cade din coșul bicicletei, boxă Boom 2 promite să nu te lase la greu.

2

În primul rând, difuzorul IPX7 îi oferă o protecție deosebită împotrivă prafului și a apei. O poți scufundă în apa adâncă de un metru, până la 30 de minute, iar boxă va funcționa perfect în continuare. Asta înseamnă că o poți luă cu ține la plajă, la piscină sau la dus, fără să îți fie teamă că o vei murdări de nisip sau că doi-trei stropi de apa îi vor face probleme. În același timp, este construită din materiale de foarte bună calitate. Boxă este îmbrăcată într-o piele acustică specială, rezistentă la apa și la zgârieturi, iar bandă pe care sunt poziționate butoanele de volum este cauciucata.

 

Ok, am stabilit că este o boxă portabila ultra-rezistentă, acum haide să vorbim despre sunet. Calitatea audio este cu adevărat surprinzătoare pentru un dispozitiv atât de mic. Cele două difuzoare active și cele două radiatoare pasive, de 45 mm, oferă un sunet clar, rotund, la 360 de grade, astfel încât vei auzi muzică perfect, indiferent de poziționarea boxei. Volumul este suficient de puternic că să acopere agitația din aer liber sau sunetele electrocasnicelor din bucătărie, având o putere cu 25% mai mare decât modelul precedent.

 

Boxă mai are o funcție utilă. Dacă au apărut la petrecere mai mulți prieteni decât te așteptai și vrei că muzică să răsune chiar mai tare, poți să conectezi la dispozitivul care rulează melodiile două boxe, wireless. Nici măcar nu trebuie să fie același model, e de ajuns să facă parte din aceeași gamă. Apoi, cu ajutorul aplicației UE Boom, disponibilă și pe iOS, și pe Android, poți să setezi redarea sunetului pe două canale – ori stereo to stereo, ori stereo stânga/dreaptă. Interesant este că această opțiune funcționează și în sens invers – tot prin aplicație poți să activezi modul block party. Acesta permite mai multor telefoane să se conecteze la același difuzor, așa că oricine din grup va putea să aleagă următoarea melodie.

 

Dacă ai un smartphone cu conexiune NFC, durează doar două secunde să îl conectezi la boxă – trebuie doar să îl atingi de difuzor. Sigur, nu lipsește nici conexiunea prin bluetooth, pentru telefoane și tablete, dar nici audio jack-ul, pentru laptop-uri, mp4-uri sau alte dispozitive fără bluetooth.

 

Rază de acțiune pentru conexiunea wireless este suficient de mare, ajunge până la 33 de metri, deci poți să păstrezi o distanță considerabilă între dispozitivul care rulează muzică și boxă. Nu te gândi că va trebui să faci drumuri neîntrerupte între telefon și difuzor, pentru că Boom 2 mai are o funcție utilă. Datorită accelerometrului încorporat, poți să controlezi muzică prin simplă atingere a boxei. Dacă o lovești ușor,  în partea de sus, muzică se va opri, iar dacă faci același lucru de două ori, se va schimbă melodia.

 

Aplicația UE Boom îți mai oferă și alte funcții utile. Spre exemplu, poți să oprești sau să pornești boxă de la distanță ori să verifici nivelul bateriei. Îți permite să personalizezi setările egalizatorului de sunet, astfel încât playlist-urile tale preferate să sune exact așa cum îți dorești. Sau poți să setezi o alarmă, iar a două zi vei fi trezit direct de muzică ta preferata. În plus, tot cu ajutorul aplicației, difuzorul tău se va actualiza wireless, automat.

 

Și când te gândești că toate aceste funcții încap într-un dispozitiv atât de mic! Cu o greutate de puțin peste 500 grame și o dimensiune de 67×180 mm, poți luă cu ține boxă Boom 2 oriunde ai merge. La unul din capete are chiar și un mic inel de agățare, util mai ales la ieșirile în natură. Petrecerea se poate întinde fără probleme până în zori, pentru că durată de viață a bateriei ajunge până la 15 ore!

 

Sperăm că ai aflat tot ce voiai să știi despre boxă portabila Boom 2 pe care o găsești la Flanco Promenada (nivel -1), iar acum ești pregătit de aventură!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *