GNC Live Well

GNC stabileste standardele in industria suplimentelor nutritive prin respectarea in alcatuirea fiecarui produs a cantitatilor declarate pe etichete si a calitatii tuturor ingredientelor folosite, atat din punct de vedere al puritatatii, cat si al sigurantei in utilizare si eficienta, toate acestea fiind corelate cu ultimele cercetari in domeniul suplimentelor nutritive.

La fel cum compania noastra s-a dezvoltat de-a lungul anilor, si angajamentul asumat pentru o viata mai buna a fost respectat.

GNC este cea mai mare companie din lume, din domeniul suplimentelor, devotata exclusiv in ajutarea imbunatatirii calitatii vietii tuturor clientilor sai.

De la studii stiintifice si descoperirea de produse noi pana la procedurile de producere si ambalare ale suplimentelor, pentru GNC este o onoare sa-si asume o abordare riguroasa pentru asigurarea calitatii produselor noastre. Angajamentul nostru legat de calitate este completat de interactiunea cu clientii nostri atat in magazinele specializate, cat si dupa achizitionarea suplimentelor promovate de GNC.

4F

4F este un brand care oferă îmbrăcăminte şi accesorii sportive de înaltă calitate. Semnul nostru distinctiv este combinaţia calităţii, tehnologiei precum şi a materialelor moderne cu un design modern. De peste12 ani îi sprijinim pe profesionişti precum şi pe amatori care practică diferite discipline ale sportului. Promovăm un stil de viaţă activ şi motivăm oamenii să depăşească barierele propuse. Suntem un grup de entuziaşti ai activităţii sportive – cei mai exigenţi utilizatori ai produselor noastre. Am construit o echipă creativă foarte puternică, ce creează produse complete, de la conceptul iniţial, prin selectarea tehnologiei potrivite, alegerea de culori şi finisajul calităţii, până la proiectul final.

 

 www.4fstore.ro

Bicicletele Pegas

Pegas e în plină dezvoltare, fapt demonstrat și de cel mai nou magazin din mall Promenada.

Este unul atipic, lângă intrarea din Calea Floreasca, are formă de navă spatială și în el vom avea tot ce are mai bun și mai inteligent de oferit Pegas. Prin această expansiune am vrut să venim mai aproape de oamenii din corporații și ne dorim să experimentăm mai mult, iar acest spațiu ne dă ocazia perfectă! Proiectele noastre în domeniul hainelor pentru bicicliști, haine produse în Romania, și tehnologiile noi spre care ne îndreptăm, le vom propune și în acest spațiu neconvențional. Smart bike, E-bike sau Hometrainer VR reprezintă deziderate spre care Pegas se îndreaptă cu pași mari.

Vă așteptăm!

adidas

Adidas este unul dintre liderii mondiali ai industriei de echipamente sportive, luând parte în ultimii peste 80 de ani la cele mai importante momente de pe terenurile de sport din lume. Cu o mare pasiune pentru tehnologie şi design, adidas aduce în aproape fiecare ţară articole inovatoare. Astfel, cu fiecare nou produs lansat, adidas işi continua misiunea de a ajuta sportivii să atingă cele mai înalte performanţe.

Hervis

Hervis Sports reprezintă un concept multi-brand, cu 60% din produse aparținând mărcilor sport consacrate – Adidas, Nike, Puma, Columbia, Wilson, Kettler, Fischer, etc, iar 40% mărcilor proprii – Kilimanjaro, X-Fact, Benger etc.
Hervis Sports îți ofertă o gamă variată de articole sportive de cea mai înaltă calitate, la cele mai bune prețuri și cu cele mai atractive oferte, urmand tradiţia austriacă şi experienţa în sport de peste 30 de ani.
Hervis Sports aparține 100% Grupului Spar Austria.