Belle Vie

O farmacie altfel.

Modelul nostru unic de business ne permite să surprindem și să îndeplinim fiecare dintre așteptările tale și, în același timp, să ne focusăm obiectivele pe stabilirea unei bune comunicări. La Belle Vie, tratăm fiecare zi ca pe o oportunitate de a excela și de a te servi mai bine, punând preț pe servicii care fac diferența, cum ar fi: sfatul farmacistului ori sfatul nutriționistului.

Inovațiile noastre continue, abordarea remarcabilă a deservirii clienților și devotamenul ne fac farmacia pe care puteți conta întotdeauna. Indiferent de statut, vârstă, sex, starea de sănătate, noi venim cu o soluție potrivită fiecăruia.

Farmaciștii noștri sunt profesioniști și pregătiți să îțî ofere planul de servicii de care ai nevoie. Ce oferim?! O experiență de cumpărare eficientă, prețuri accesibile pentru toate categoriile sociale și o ușurință în accesarea produselor dorite.

OVS Kids

Liderul sectorului de îmbrăcăminte pentru copii din Italia, OVS Kids, a ajuns în București!

Fă-ne o vizită și convinge-te de calitatea țesăturilor italiene!

Notino

Aoro.ro by Notino este cea mai mare parfumerie online din Europa Centrală și de Est. Recent, am deschis primul nostru magazin fizic – un spațiu uimitor, unde realitatea se întâlnește cu virtualitatea pentru a descoperi sute de parfumuri și cosmetice de la branduri de top, la aceleași prețuri minunate ca pe site-ul nostru. În plus, tot de aici puteți ridica comenzile plasate online, adresa întrebări consultanților noștri în beauty ori testa parfumurile și cosmeticele celor mai cunoscute mărci. Veți fi întâmpinați de un design interior ultramodern și ecrane cu plasmă ce afișează conținut promoțional și educațional, în timp ce tabletele conectate la Wi-Fi și puse la dispoziția clienților accentuează identitatea brandului care și-a construit succesul online. Salonul are o zonă clar separată, cu produse cosmetice pentru îngrijirea pielii și părului și o secțiune cu o bogată colecție de parfumuri de lux și nișă.

Noriel

Magazinul de jucării Noriel se adresează copiilor, dar și părinților care găsesc într-un spațiu dedicat o gamă de peste 3.000 de jocuri și jucării. În magazinul de jucării Noriel se pot alege de la păpuși și accesorii, figurine de acțiune, jocuri creative și de construcție până la jucării de exterior, produse pentru școală și jucării și accesorii pentru bebeluși. Cu Noriel ai liber la Joacă!