Notino

Aoro.ro by Notino este cea mai mare parfumerie online din Europa Centrală și de Est. Recent, am deschis primul nostru magazin fizic – un spațiu uimitor, unde realitatea se întâlnește cu virtualitatea pentru a descoperi sute de parfumuri și cosmetice de la branduri de top, la aceleași prețuri minunate ca pe site-ul nostru. În plus, tot de aici puteți ridica comenzile plasate online, adresa întrebări consultanților noștri în beauty ori testa parfumurile și cosmeticele celor mai cunoscute mărci. Veți fi întâmpinați de un design interior ultramodern și ecrane cu plasmă ce afișează conținut promoțional și educațional, în timp ce tabletele conectate la Wi-Fi și puse la dispoziția clienților accentuează identitatea brandului care și-a construit succesul online. Salonul are o zonă clar separată, cu produse cosmetice pentru îngrijirea pielii și părului și o secțiune cu o bogată colecție de parfumuri de lux și nișă.

Noriel

Magazinul de jucării Noriel se adresează copiilor, dar și părinților care găsesc într-un spațiu dedicat o gamă de peste 3.000 de jocuri și jucării. În magazinul de jucării Noriel se pot alege de la păpuși și accesorii, figurine de acțiune, jocuri creative și de construcție până la jucării de exterior, produse pentru școală și jucării și accesorii pentru bebeluși. Cu Noriel ai liber la Joacă!

7 Seconds

Servicii complete și profesionale de ceasornicărie: reparații și o gamă variată de accesorii, de la curele, la brățări până la bijuterii pentru ceasuri.

Specialiștii 7 Seconds vă așteaptă pentru repararea, curățarea și înfrumusețarea bijuteriilor.

Babyna

Magazinul Babyna este un magazin multibrand cu produse pentru copii cu vârste cuprinse între 0 luni și 14 ani.
Mărcile de renume pe care le comercializam sunt : MAYORAL – SPANIA, FRODDO – CROAȚIA , CROCS – USA , CONDOR – SPANIA , HATLEY – CANADA,
WORLD OF COLORS – BRAZILIA și multe altele.

Vă așteptăm cu drag !

Lee Cooper

Lee Cooper este inca din anul 1908 un brand
popular in lumea modei si, in special, in cea a denimului autentic. Compania
britanica a fost infiintata in zona East End a Londrei, de Morris Cooper, si a
ajuns, la nivel global, sa fie un pionier al vestimentatiei casual, perfecta
pentru activitati cotidiene, dar si un pionier al denimului de calitate, cu
care se identifica de mai bine de 100 de ani.

Datorita acestei pasiuni pentru denim si a dorintei de a fi fidel calitatii, brandul Lee Cooper a ajuns sa fie recunoscut la nivel mondial si sa aiba 40 de parteneri de vanzari in peste 100 de tari.

Lee Cooper are peste 4000 de magazine, mai mult de 500 dintre acestea fiind magazine proprii, iar succesul de care se bucura este din ce in ce mai mare, cu fiecare an care trece compania anuntand profit in crestere. Si, chiar daca piesele colectiilor sale sunt perfect ancorate in prezent, Lee Cooper nu uita in niciun an de cei trei piloni pe care si-a construit identitatea: spiritul
britanic, cultura muncii si muzica, oferind publicului sau haine care le
combina perfect pe toate cele trei.