Terasa #PePromenada

Pe terasa Promenada te simți ca în vacanță. Vremea însorită care urmează nu poate decât să ne bucure și să ne alimenteze  cu voie bună și chef de petrecut  în aer liber. La nivelul 2 al mall-ului Promenada, înconjurat de spații verzi și culori vesele, aproape că simți briza mării. Imediat ce pășești în grădina noastră urbană te vei simți ca într-o vacanță pe litoral. Dacă nu ne crezi, vino să te convingi!

Noi am pregătit setup-ul perfect pentru ca tu să-ți dai întâlnire cu prietenii într-o locație fresh, în aer liber, deasupra orașului. Băuturi și preparate fel de fel te așteaptă pe terasa Promenada!

La Trickshot ai opțiuni delicioase, care te vor purta în diferite părți ale lumii, atât pentru mic dejun cât și pentru prânz sau cină. Chiar și serile lungi cu prietenii își găsesc loc aici, pentru că băuturile sunt absolut fabuloase!

Trickshot (rezervări: 0756 143 301)

 

La Costadoro Coffee Lab te vei simți ca pe malul Mediteranei. Înconjurat de palmieri, lămâi și portocali, poți să te bucuri de un preparat delicios pe bază de cafea de specialitate, ca pe plajă. Și nu numai: ai o mulțime de gustări și cocktailuri inedite din care poți alege.

Costadoro Coffee Lab (rezervări: 0724 424 468)

 

Filicori are pentru tine cafea delicioasă, deserturi cu look exotic, gustări desăvârșite și o terasă la care te vei bucura mereu de intimitate.

Filicori (rezervări: 0736 669 143)

 

Al Wady ți-a pregătit un meniu cu specific libanez așa cum îți place.  

Al Wady (rezervări:  0723 485 333)

 

Chiar și cei mici se distrează #PePromenada! Poți veni și cu copiii, vor găsi mereu câte ceva de făcut la locul de joacă special amenajat, în aer liber.

Alege-ți locul preferat de relaxare de pe terasa Promenada și bucură-te de distracție cu program prelungit!

Ne vedem #PePromenada, destinația ta cool de going out !

Renovatio e-charge – Punct reîncărcare mașini electrice

Mall Promenada a lansat, în parteneriat cu Renovatio e-charge, două stații de încărcare gratuită pentru mașini electrice, devenind astfel cel mai verde mall din Capitală. Stațiile instalate au o putere de încărcare de 22kW și se află în parcarea subterană, la nivelul -3 al centrului comercial din Calea Floreasca. Stațiile sunt prevăzute cu prize AC Type 2 și pot încărca orice tip de mașină electrică sau hibridă plugin, folosind cablul din dotarea mașinii.

Free WI-FI

La Promenada te bucuri de cumpărături cu WI-FI inclus!

Află ultimele noutăți, descoperă cele mai atractive oferte din mall, rămâi conectat cu business-ul și prietenii tăi, cu ajutorul celei mai bune rețele WI-FI din zonă:

Are cea mai bună viteză de trafic, până la 300 Mbps,  în funcție de dispozitivul folosit.

Îți oferă posibilitatea de avea acces la aplicațiile de business sau aplicații din categoria: apel video, transfer fișiere, multimedia.

Dacă ai terminal de ultimă generație beneficiezi de o experiență simplificată, conectându-te automat la rețeaua de WI-FI cu ajutorul tehnologiei Passpoint.

Îți oferă acces nelimitat și gratuit la rețeaua de WI-FI și conectare automată la revenirea în mall.

Are cea mai bună acoperire cu ajutorul tehnologiei Cisco Aironet.

Are cea mai bună calitate a rețelei de WI-FI datorită tehnologiei Clean Air care indentifică interferențele și le elimină.

Promenada-WIFI

Stație Taxi

La Promenada, după o sesiune de shopping sau o seară pe terasă împreună cu prietenii, găsești oricând taxiuri în stația special amenajatăa la intrarea din Calea Floreasca.

Cărucioare pentru copii

Ne dorim să ai o experiență placută și de durată la shopping în Promenada împreună cu micuțul tău. Din acest motiv vă punem la dispoziție gratuit, în incinta Mall Promenada, cărucioarele Britax pentru confortul copilului dumneavoastră. Carucioarele se află lângă biroul Info Point (parter), intrarea Calea Floreasca.