Swiss Estetix

Clinica SWISS ESTETIX  garantează o igienă desăvârșită și rezultate perfecte. Aici se regăsește o gamă foarte diversificată de servicii la calitate înaltă, la prețuri accesibile.

Iată care sunt serviciile: augmentare buze, tatuaj buze, tatuaj sprâncene, estompare riduri, mărirea și modelarea pomeților, umplerea și depigmentarea cearcănelor, lifting cu fire de suspensie, mezoterapie, extensii gene fir cu fir, beauty cocktail, blood therapy, terapia cu microace.

Swiss Estetix reprezintă arta preciziei elvețiene în procedurile estetice minim invazive.

Brow Bar

BROW BAR & MORE nu este un salon ca oricare altul, ci unul de nișă, axat pe serviciile pentru sprâncene. Construit în jurul ideii că forma sprâncenelor determina arhitectura privirii și, în definitiv, a feței, salonul a cucerit rapid inima clienților din Chișinău, iar acum se extinde și în România.

Fiecare serviciu BROW Bar este un răsfăț și o experiență educativă pentru client, indiferent dacă este vorba despre un serviciu de pensat cu ață, ceară sau pensetă, de vopsitul sprâncenelor, de laminarea genelor cu keratină, de un machiaj complex sau dimpotriva, de unul punctual, al detaliilor, precum un model ales din meniul nostru de eyeliner.

Un alt punct de diferență este importanța acordată comunicării cu clienții. BROW Masters sunt întotdeauna gata să explice fiecare etapă a procedurii și să le ofere clienților sfaturi personalizate, pentru ca ei să se bucure de cea mai bună versiune a lor.

The Bar

“The Bar” este singurul Beauty Bar din România ce oferă servicii Express și tratamente de calitate într-un mediu plăcut și relaxant.

Serviciile salonului sunt adresate în special persoanelor grăbite, care nu dispun de mult timp dar doresc să beneficieze de servicii de înfrumusețare de calitate, precum coafat, manichiură, pedichiură.

Te invităm să te deconectezi și să te înfrumusețezi în același timp, savurând o cafea delicioasă în timp ce personalul nostru specializat îți va oferi tratamentul dorit.

Selectați cu cea mai mare atenție, membri echipei “The Bar” sunt pregătiți pentru orice provocare, astfel încât o vizită la “The Bar” va satisface și cei mai exigenți clienți.

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor tale, salonul “The Bar” are un program prelungit, de Luni până Vineri, de la 8:00 dimineața până la 22:00 seara.

Te invităm cu drag să experimentezi noul concept în domeniul tratamentelor de înfrumusețare și să savurezi o cafea într-o atmosfera placută și relaxantă!

 

Servicii:

– coafor
– manichiură
– pedichiură
– epilare definitivă No+Vello
– tratamente faciale și corporale No+Vello

no+vello

Salonul Nomasvello (no+vello) Promenada este primul Point Nomasvello deschis în România.

Este specializat în Epilare Definitivă și Rejuvenare Facială cu IPL, făcând parte din cea mai mare rețea de înfrumusețare din lume, cu peste 1200 centre deschise la nivel internațional și cu o experiență de peste 8 ani.

Avantaje:

  • # cea mai mare rețea de centre de înfrumusețare din lume, specializată în epilare definitivă și terapii faciale (riduri, linii de expresie, pete solare şi de bătrânețe, acnee) care utilizează lumina intens pulsată (IPL);
  • # preț unic de 30 euro/zona/sedință;
  • # testare gratuită;
  • # siguranță datorită tehnologiei non-invazive de calitate;
  • # personal specializat;
  • # epilare pe piele bronzată;
  • # reducere de 50% pentru tratamentele faciale Pro Skin pentru clienții care au facut cel putin 1 sedință IPL.

Toți clienții beneficiază GRATUIT de testarea Epilarii Definitive cu IPL și de o diagnoză facială Woodlamp la simplă vizită la centru.

Pe lângă serviciile oferite de brandul internațional Nomasvello, clienții se pot bucura și de servicii de coafor, manichiură și pedichiură.

Produsele folosite fac parte din gama de lux si personalul este cu experiență in domeniu.

La Nomasvello (no+vello) Promenada găsești servicii de îngrijire premium la prețuri avantajoase!

Detalii și programări: promenada@nomasvello.ro

collage

Salon Yvonne

Fiecare moment petrecut la Yvonne Beauty Salon este o clipă de răsfățare. Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul frumuseții, echipa noastră vă poate oferi cele mai complete servicii de glamour, personalizate pentru cerințele fiecăruia. Fie că este vorba de cosmetică, manichiură, coafor sau masaje de relaxare, la Yvonne Beauty Salon toata familia se poate bucura de o experiență fără limite.

Ne recomandă: experiența, profesionalismul echipei, tehnologiile de ultimă generație și produsele de cea mai bună calitate.