Say.

Say. este un concept culinar fondat de chefi cu experiență gastronomică atât în afara țării, cât și pe meleaguri românești.
La standul nostru din Promenada vă oferim melanjul gust-savoare-textură-rapiditate în servire, punând accentul pe 7 tipuri de PASTE FRESH și 5 sosuri preparate în bucătăria noastră, servite în 30 de secunde, în orice combinație aleasă de dumneavoastră.
DESERTURILE ARTIZANALE produse tot de noi, alături de QUICHE-uri cu diferite umpluturi, SUPE și multe alte noutăți săptămânale intregesc oferta noastră culinară.

Ne găsiți zilnic, în intervalul 10:00-22:00, la etajul 2, în zona food court, în apropierea World Class.

Pentru orice alte informații vă stăm la dispoziție pe adresa de e-mail: welcome@sayonline.ro

Vă așteptăm să ne urmăriți pe FACEBOOK facebook.com/say.experiences și INSTAGRAM

instagram.com/say.experiences.

SUSHI TERRA

Sushi Terra este mai mult decât un simplu restaurant cu specific japonez. Aici puteți găsi, pe lângă bucătaria japoneză, preparate cunoscute din bucătăria thailandeză precum și mâncăruri specifice insulelor Seyschelles. Punem accent pe gustul intens al produselor proaspete, îmbinarea perfectă a condimentelor și echilibrul dintre gust și aspect, pentru a crea o savoare de neuitat.

Sushi Terra este restaurantul care aduce cinste artei culinare asiatice. Bucătarii noștri ating perfecțiunea în alegerea și pregătirea materiei prime, tehnica de gătit atent cizelată și stilul creativ care dezvăluie o cultură nouă pentru România. Vă așteptăm în locațiile noastre dar vă punem la dispoziție și serviciile de catering sau livrare gratuită în toate sectoarele Bucureștiului.

KFC

Când vorbești de KFC, asocierea imediată te duce cu gândul la irezistibilele  produse din pui gătite după Rețeta secretă a Colonelului Sanders. Indiferent ce-ai alege să mănânci, Crispy Strips, aripioare picante sau delicioasele sandwichuri,  plăcerea și dorință de a reveni la KFC rămâne prezenta. Te așteptăm în restaurantul KFC din Promenada Mall, pentru a descoperi gustul unic al produselor noastre.