Say.

Say. este un concept culinar fondat de chefi cu experiență gastronomică atât în afara țării, cât și pe meleaguri românești.
La standul nostru din Promenada vă oferim melanjul gust-savoare-textură-rapiditate în servire, punând accentul pe 7 tipuri de PASTE FRESH și 5 sosuri preparate în bucătăria noastră, servite în 30 de secunde, în orice combinație aleasă de dumneavoastră.
DESERTURILE ARTIZANALE produse tot de noi, alături de QUICHE-uri cu diferite umpluturi, SUPE și multe alte noutăți săptămânale intregesc oferta noastră culinară.

Ne găsiți zilnic, în intervalul 10:00-22:00, la etajul 2, în zona food court, în apropierea World Class.

Pentru orice alte informații vă stăm la dispoziție pe adresa de e-mail: welcome@sayonline.ro

Vă așteptăm să ne urmăriți pe FACEBOOK facebook.com/say.experiences și INSTAGRAM

instagram.com/say.experiences.

SUSHI TERRA

Sushi Terra este mai mult decât un simplu restaurant cu specific japonez. Aici puteți găsi, pe lângă bucătaria japoneză, preparate cunoscute din bucătăria thailandeză precum și mâncăruri specifice insulelor Seyschelles. Punem accent pe gustul intens al produselor proaspete, îmbinarea perfectă a condimentelor și echilibrul dintre gust și aspect, pentru a crea o savoare de neuitat.

Sushi Terra este restaurantul care aduce cinste artei culinare asiatice. Bucătarii noștri ating perfecțiunea în alegerea și pregătirea materiei prime, tehnica de gătit atent cizelată și stilul creativ care dezvăluie o cultură nouă pentru România. Vă așteptăm în locațiile noastre dar vă punem la dispoziție și serviciile de catering sau livrare gratuită în toate sectoarele Bucureștiului.