Say.

Say. este un concept culinar fondat de chefi cu experiență gastronomică atât în afara țării, cât și pe meleaguri românești.
La standul nostru din Promenada vă oferim melanjul gust-savoare-textură-rapiditate în servire, punând accentul pe 7 tipuri de PASTE FRESH și 5 sosuri preparate în bucătăria noastră, servite în 30 de secunde, în orice combinație aleasă de dumneavoastră.
DESERTURILE ARTIZANALE produse tot de noi, alături de QUICHE-uri cu diferite umpluturi, SUPE și multe alte noutăți săptămânale intregesc oferta noastră culinară.

Ne găsiți zilnic, în intervalul 10:00-22:00, la etajul 2, în zona food court, în apropierea World Class.

Pentru orice alte informații vă stăm la dispoziție pe adresa de e-mail: welcome@sayonline.ro

Vă așteptăm să ne urmăriți pe FACEBOOK facebook.com/say.experiences și INSTAGRAM

instagram.com/say.experiences.

SUSHI TERRA

Sushi Terra este mai mult decât un simplu restaurant cu specific japonez. Aici puteți găsi, pe lângă bucătaria japoneză, preparate cunoscute din bucătăria thailandeză precum și mâncăruri specifice insulelor Seyschelles. Punem accent pe gustul intens al produselor proaspete, îmbinarea perfectă a condimentelor și echilibrul dintre gust și aspect, pentru a crea o savoare de neuitat.

Sushi Terra este restaurantul care aduce cinste artei culinare asiatice. Bucătarii noștri ating perfecțiunea în alegerea și pregătirea materiei prime, tehnica de gătit atent cizelată și stilul creativ care dezvăluie o cultură nouă pentru România. Vă așteptăm în locațiile noastre dar vă punem la dispoziție și serviciile de catering sau livrare gratuită în toate sectoarele Bucureștiului.

Moule Walker

ADEVARATA GASTRONOMIE FRANȚUZEASCĂ 
 
Moule Walker este un restaurant cu servire rapida avand ca principala oferta retete pe baza de midii si cartofi prajiti, un concept original frantuzesc ce reinventeaza o traditie si o adapteaza la necesitatile si obisnuintele specifice mediului urban contemporan.
Prin acest concept si prin retetele noastre originale, dorim sa oferim iubitorilor de seafood ocazia de a se bucura, chiar in inima Bucurestiului, de astfel de delicii care pana acum erau accesibile doar in vacantele de la malul marii.
Bucuria este garantata nu doar de delicioasele midii si de minunatii cartofi naturali prajiti, dar si de pretul minim pentru ingredientele de cea mai buna calitate, importate toate, exclusiv din Franta.
Sunteti bineveniti sa ne vizitati pentru a gusta Bucuria!
Bon Appetit!
Contact: