Say.

Say. este un concept culinar fondat de chefi cu experiență gastronomică atât în afara țării, cât și pe meleaguri românești.
La standul nostru din Promenada vă oferim melanjul gust-savoare-textură-rapiditate în servire, punând accentul pe 7 tipuri de PASTE FRESH și 5 sosuri preparate în bucătăria noastră, servite în 30 de secunde, în orice combinație aleasă de dumneavoastră.
DESERTURILE ARTIZANALE produse tot de noi, alături de QUICHE-uri cu diferite umpluturi, SUPE și multe alte noutăți săptămânale intregesc oferta noastră culinară.

Ne găsiți zilnic, în intervalul 10:00-22:00, la etajul 2, în zona food court, în apropierea World Class.

Pentru orice alte informații vă stăm la dispoziție pe adresa de e-mail: welcome@sayonline.ro

Vă așteptăm să ne urmăriți pe FACEBOOK facebook.com/say.experiences și INSTAGRAM

instagram.com/say.experiences.

Pep & Pepper

Pep&Pepper este un concept construit pe experienţa unei echipe care creează şi operează branduri de tip food. Prin reţeta sa de business, Pep reuşeşte să se diferenţieze de ceilalţi vendori şi de celelalte sortimente de mâncare existente în zonele de food-court, întrucât în restaurantele noastre consumatorii vor putea opta pentru servirea unui preparat ca-de-restaurant, cu minim timp de aşteptare, dar maxim de savoare.

Lanţul de restaurante Pep&Pepper are la bază o reţetă secretă de pui marinat şi paste din ou făcute în casă. Astfel, bucătarii noștri gătesc pe loc fiecare porție de mâncare, iar în prepararea reţetelor folosim întotdeauna cel mai fraged piept de pui pe care îl lăsăm la marinat timp de 12 ore, după o rețetă secretă ce conține 14 condimente.

Ştim cât de mult contează pentru tine gustul mâncării autentice, de aceea pregătim zilnic propriile noastre paste, folosind doar ouă și ingrediente naturale: făină din griș de grâu, sare și ulei de măsline.

Vino la Pep&Pepper şi vei avea parte de o masă delicioasă, variată și echilibrată, care îți dă o senzație de bine! Cu o varietate de carne de pui, o mireasmă de condimente şi paste fragede, Pep te îmbie să afli secretul unei reţete delicioase, farfurie cu farfurie.

Pizza Hut

Istoria Pizza Hut a început încă din 1958 când frații Carney au deschis primul restaurant în Wichita – Kansas USA, unde pregăteau chiar ei pizza. Restaurantul a devenit repede preferatul tuturor datorită atmosferei relaxante și vesele, dar mai ales datorită celebrei sale Pan-pizza cu blat pufos la interior și crocant la exterior.

Filozofia de bază a fost și a rămas până în zilele noastre „Grija față de clienți”, expriența mărcii rezonând cu generozitatea, prietenia, inovația, naturalețea și distracția.

În România primul restaurant a fost deschis în 1994, iar în prezent clienții pot regăsi experiența Pizza Hut în oricare dintre cele 16 restaurante din întreaga țară.

Meniul Pizza Hut abundă în rețete apetisante de pizza, paste aburinde servite cu măiestrie de cei mai pricepuți bucătari, antreuri fine, salate proaspăt preparate, toate aceste delicioase produse putând fi completate cu deserturi și cockteiluri dintre cele mai rafinate.

 

 

Taksim

Taksim <<Flavours of Istanbul>> este locul în care ești așteptat pentru o experiență culinară cu specific turcesc, un amestec unic de savoare și arome, pregătit cu deosebită atenție și mult suflet.