OVS Kids

Liderul sectorului de îmbrăcăminte pentru copii din Italia, OVS Kids, a ajuns în București!

Fă-ne o vizită și convinge-te de calitatea țesăturilor italiene!

Lee Cooper

Lee Cooper este inca din anul 1908 un brand
popular in lumea modei si, in special, in cea a denimului autentic. Compania
britanica a fost infiintata in zona East End a Londrei, de Morris Cooper, si a
ajuns, la nivel global, sa fie un pionier al vestimentatiei casual, perfecta
pentru activitati cotidiene, dar si un pionier al denimului de calitate, cu
care se identifica de mai bine de 100 de ani.

Datorita acestei pasiuni pentru denim si a dorintei de a fi fidel calitatii, brandul Lee Cooper a ajuns sa fie recunoscut la nivel mondial si sa aiba 40 de parteneri de vanzari in peste 100 de tari.

Lee Cooper are peste 4000 de magazine, mai mult de 500 dintre acestea fiind magazine proprii, iar succesul de care se bucura este din ce in ce mai mare, cu fiecare an care trece compania anuntand profit in crestere. Si, chiar daca piesele colectiilor sale sunt perfect ancorate in prezent, Lee Cooper nu uita in niciun an de cei trei piloni pe care si-a construit identitatea: spiritul
britanic, cultura muncii si muzica, oferind publicului sau haine care le
combina perfect pe toate cele trei.

Stefanel

Brandul de origine italiană STEFANEL s-a născut în 1958,iar amploarea dezvoltării business-ului din cei peste 50 de ani de când activează pe piața de fashion retail se datorează faptului că produsele STEFANEL sunt expresia celor mai înalte standarde de calitate și inovație. Iar rafinamentul și eleganța italiană sunt repere pe care STEFANEL le respectă cu strictețe.

STEFANEL a intrat pe piața din România în 1991, într-un moment în care niciun alt retailer de modă străin nu era prezent pe piața locală.