Triumph

Triumph este expertul în lenjerie care lansează produse de o calitate desăvârșită, cu design și croieli impecabile. Pentru brandurile sale, compania creează, produce și vinde lenjerie, ținute de noapte, de casă și costume de baie de foarte bună calitate, în ultimele tendințe de design.
Totul a început în anul 1886, într-un mic orășel din Germania, cu un atelier de corsete. Transformarea Triumph International dintr-o mică fabrică într-unul din liderii mondiali ai producătorilor de lenjerie reprezintă o reală poveste de succes. Triumph International este prezent astăzi în peste 120 de țări din întreaga lume, întrunind o echipă de peste 37,500 de angajați.
Compania Triumph International România este prezentă pe piața românească de 20 de ani, în Bucureşti si toate marile orașe ale țării, iar proiectele monobrand reprezină cea mai mare realizare a noastră. În magazinul nostru am reuşit să implementăm ultimele standarde de design, o expunere optimă a produselor noastre şi, nu in ultimul rand, servicii de calitate clientelor noastre.
Triumph “croiește” încrederea de sine pentru fiecare femeie, fiind brandul care respectă și înțelege cel mai bine corpul feminin.
Website-ul Triumph International: http://www.triumph.com/ro/en/index.html
Pagina de Facebook Triumph International România: https://www.facebook.com/TriumphRO.

 

Jolidon

Creativitatea europeană, calitatea și seducția sunt elementele care definesc produsele fabricate de Jolidon. Produsele Jolidon sunt fabricate în Europa, înglobând tradiția europeană în manufactură, atenția la detalii și materiile prime și accesoriile de calitate superioară furnizate de producători din țări precum Franța, Italia sau Austria (Dentelle de Calais, Swarovski Elements, Superfine, Sensitive, etc).

Lenjeria reprezintă atât modă, cât și funcționalitate. Luând în considerare acest concept, creăm și producem articole care combină funcționalitatea cu designul și seducția. Astfel, produsele Jolidon se adresează unor segmente multiple de consumatori.

Prințesa modernă, seducătoarea îndreazneață, diva elegantă, femeia iubitoare de confort, fiecare dintre ele găsește la Jolidon produse de lenjerie de înaltă calitate pentru a-i pune în valoare și a-i evidenția personalitatea.

Pornind de la cele mai sofisticate gusturi și până la cele mai puțin pretențioase, produsele Jolidon sunt pe placul fiecărei femei.

Calzedonia

Grupul Calzedonia, fondat în 1987, în Verona (Italia), cu rețeaua sa de peste 3.000 de magazine, este activ în inimă tuturor orașelor importante: Milano, Londra, Barcelona, Viena, Praga, Istanbul etc.
Cu o identitate inconfundabilăƒ, magazinele Calzedonia, specializate în vânzarea de șosete, dresuri și costume de baie pentru toată familia, sunt caracterizate printr-o imagine fresh, atractivムși abilitatea de a satisface o gamă mare de clienți.

Intimissimi

Grupul Calzedonia, fondat in 1987, in Verona (Italia), cu reţeaua sa de peste 3.000 de magazine, este activ în peste 30 de ţări, în inima tuturor oraşelor importante precum Milano, Roma, Londra, Moscova, Barcelona, Viena, Praga, Istanbul, Atena etc.
Creat în 1996, Intimissimi, cu sortimentele de lenjerie, tricotaje şi pijamale atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi, este lider în domeniul lenjeriei intime. Stilul său este glamour şi senzual, dar în acelaşi timp elegant şi fresh.

Oysho

Oysho sells the latest fashion trends in women’s lingerie and intimate apparel.
At Oysho, in addition to fun, sexy and feminine lingerie, customers can find contemporary, urban and casual outerwear, comfortable and informal loungewear and unique accessories.