BROXO

BROXO este una dintre sursele preferate de sneakers pentru pasionații din întreaga țară, prin intermediul magazinului online. Acum, pentru a fi mai aproape de tine, deschidem porțile primului magazin fizic din București în Promenada, la nivelul 1.

Ești așteptat cu peste 250 de stiluri din cele mai noi colecții, pentru toate anotimpurile și pentru toate gusturile. Extravagant sau clasic, retro sau modern, îndrăzneț sau casual, la BROXO sigur îți vei găsi perechea ideală de sneakers.

Vizitează-ne într-un ambient relaxant în stilul BROXO și lasă-ne să îți oferim asistența necesară pentru a face cea mai bună alegere. Mergi relaxat!

Deichmann

Când vorbim de modă în încălțăminte DEICHMANN este prima opțiune: în magazinele modern amenajate se găsește o ofertă variată de încălțăminte pentru întreagă familie. Jucăușă pentru copii, la modă pentru cei tineri, elegantă pentru doamne și domni, comodă pentru generația mai în vârstă. În plus, și o mulțime de accesorii cum sunt gențile și curelele. Pe lângă o colecție atractivă, DEICHMANN convinge prin amabilitatea angajaților și prețurile mici. Numai la Deichmann găsiți încălțăminte, atât de convenabil.

Tezyo

Concept store-ul TEZYO iti ofera oportunitatea de a alege dintr-o gamă variată pantofii care te reprezintă deplin și în care te simți cel mai bine. Vei regăsi branduri de renume, precum Otter, Clarks, Epica, Geox, Le Colonel, Camper, Converse, Le Coq Sportif, Gryxx, Pepe Jeans sau Nike, potrivite atât personalităților sofisticate și classy, cât și celor urban casual.

TEZYO, pentru stilul tău!

Pepper Shoes

Pepper este un magazin multibrand de încălțăminte și accesorii, ce vine în întâmpinarea persoanelor active, independente și preocupate de fashion cu o selecție atentă a celor mai noi colecții din marile capitale europene ale modei.

În magazinul nostru regăsiți branduri precum: Adidas Y-3, EA7, Calvin Klein, Trussardi Jeans, Gioseppo, Skechers sau Swims.

Vă așteptăm în magazinul Pepper, situat în incinta Promenada la etajul 1, să vă alegeți perechea potrivită de încălțăminte, atât pentru timpul liber, cât și pentru birou sau ocazii speciale!