Gymboland

Detalii locație:

Pornind de la ideea că jocul stă la baza învățatului, Gymboland încearcă să încorporeze aceste două principii în mijloacele de entertainment. Astfel, utilizarea echipamentelor variate – caruselul, trambulina complexă, structura modulară cu labirinturi, tobogane, tunuri și piscine cu bile – reprezintă un bun prilej pentru dezvoltarea motricității .

Mai mult, Gymboland pune la dispoziția copiilor și o miniaturizare  a vieții de zi cu zi – având ocazia de a se identifica și chiar de a se simți mai aproape de părinți. Pot să experimenteze o sesiune de cumpărături într-un mini-market, ori un episod din bucătăria personală, totul într-un decor de vis unde distracția e cuvântul cheie.

Însă Gymboland anticipează și nevoile părinților, devenind un ajutor de nădejde în ziua cea mai importanta a micuțului organizând cele mai frumoase aniversări. Într-un spațiu destinat exclusiv  acestor evenimente, pot la rândul lor savura o cafea aromată, sau interacționa cu ceilalți părinți.

De aceea Gymboland reprezintă mai mult decât un loc de joacă, un tărâm parcă  desprins din cele mai frumoase povești fără sfârșit, unde amuzamentul și cunoașterea domnesc în armonie, iar părinți și copii deopotrivă, atrași de farmecul fidel reconstituit al copilăriei, vor rămâne cu amintiri neprețuite și vor reveni de fiecare dată cu aceeași emoție și bucurie .

gymboland-promenada-web_1980x1080px

Recomandare vârstă: 0-12 ani, copiii până în 3 ani trebuie însoțiți de un adult.

Program petreceri:  În intervalul orar 10:00 – 22:00, cu rezervare

 

Website: http://www.gymboland.ro

Facebook: https://www.facebook.com/gymboland

Tur virtual:  http://gymboland.ro/vtour2/

Xbox Relax Games

Din 10 iunie la sala Xbox Relax Games Promenada nivel 1 puteți juca pe console Xbox One ultimele jocuri apărute pe scaune gaming Rocker Monza și Tv Full Hd 102. Printre cele mai populare jocuri amintim Mortal Kombat X, GTA, Fiffa 2016 sau Call of Duty.

preturi

 

BW Photo Booth

Ai ieșit cu prietenii, cu persoana iubită sau cu familia și… vreți o amintire?

Vino la cabina foto BW Photo Booth din fața magazinului Nobilis și pozează-te alături de cei dragi, distrându-te, în același timp. Primești pozele pe loc și ai posibilitatea de a alege oricare dintre opțiunile: poze color, poze alb-negru (black&white), poze cu fundaluri haioase (get framed), poze cu tunsori drăguțe (hair cuts), poze cu pălării diverse (hats) sau poze de tip street art – toate, la un preț de distracție.

BW Photo Booth – mai mult decât fotografie

www.cabinefoto.ro

bw photo