English Home

English Home este un brand de top din sectorul produselor pentru acasă, oferind cea mai bună calitate la preţuri accesibile. Aici poţi găsi un magazin concept în stil britanic, de la textile pentru dormitor până la îmbrăcăminte.
English Home este prezent în Turcia cu 240 de magazine și în alte 40 în ţări precum Ucraina, Bulgaria, Polonia, Grecia şi Georgia.
Ne găsiţi din 11 septembrie 2015 în Promenada, la nivelul -1!

600x340-1

600x340-3

600x340-7

Kitchen Shop

KitchenShop este, în primul rând, un magazin al pasionaților de gătit, un loc de întalnire al celor care, la fel ca noi, sunt animați de pasiunea pentru bucuriile gustoase ale vieții! Bucătar amator sau profesionist, la KitchenShop vei găsi calitate, produse durabile și accesorii care ușurează incredibil munca din bucătărie. Dacă ți-ai dorit acele cuțite impecabile care nu se tocesc ani la rând, tigăi și oale care nu lipesc mâncarea și care îti oferă preparate suculente și bine făcute sau orice alte ustensile ale unor branduri celebre, acum le poți avea! Pentu tine, ne-am informat, am experimentat și am ales cele mai bune mărci din lume, multe dintre ele aduse pentru prima dată în România. E timpul să dai frâu liber pasiunii! Vino în magazinul nostru și experimentează adevarata calitate. Vei gusta diferența!