Noriel

Magazinul de jucării Noriel se adresează copiilor, dar și părinților care găsesc într-un spațiu dedicat o gamă de peste 3.000 de jocuri și jucării. În magazinul de jucării Noriel se pot alege de la păpuși și accesorii, figurine de acțiune, jocuri creative și de construcție până la jucării de exterior, produse pentru școală și jucării și accesorii pentru bebeluși. Cu Noriel ai liber la Joacă!

Babyna

Magazinul Babyna este un magazin multibrand cu produse pentru copii cu vârste cuprinse între 0 luni și 14 ani.
Mărcile de renume pe care le comercializam sunt : MAYORAL – SPANIA, FRODDO – CROAȚIA , CROCS – USA , CONDOR – SPANIA , HATLEY – CANADA,
WORLD OF COLORS – BRAZILIA și multe altele.

Vă așteptăm cu drag !

SMYK All for Kids!

SMYK All for kids este retailerul specializat în comercializarea de jucării, articole de puericultură, accesorii, îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru copii de la naștere până la vârsta de 14 ani și toate acestea „sub un singur acoperiș”.

SMYK All for kids oferă un portofoliu cu propriile sale branduri de haine -Cool Club, și de jucării – SMIKI – precum și multe mărci globale, cum ar fi LEGO, Hasbro, Mattel.

 

Cu siguranță vei găsi pentru copilului tău tot ceea ce îşi doreşte sau are nevoie!

 

Magazinele SMYK All for kids se găsesc în 4 țări sub acest brand, și sub brandul Spiele Max în Germania.

Mai multe detalii găsiți pe www.smyk.com.ro sau pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/smykro.

 

 

Oblio

OBLIO e locul în care copiii învață să învețe, viseaza să viseze, descoperă să descopere și se deschid spre deschidere.

 

Am pregătit o gama diferită și variată de seturi de creație, kit-uri de experimente, jocuri și jucării educative sau de societate. Rafturi pline de magie: cutiuțe muzicale, instrumente muzicale, lămpi de veghe, păpuși cu miros de vanilie  (made in UE), seturi pentru aniversari și petreceri, trotinete și jocuri in aer liber. Gândire logică și strategică, memorie sau pictură, creativitate și manualitate.

 

Jucăriile și jocurile noastre sunt create pentru o interacțiune productivă, procese vesele de învățare și creare, precum și dezvoltarea abilităților de manualitate și gândire. Iar totul, de la mărci renumite pentru calitatea producției și nivelul de atenție la detalii, fabricat la standarde europene de siguranță pentru copii.

 

Sentosphere, Djeco, Vilac, Trousselier, Chillafish, trotinete Micro, superbele claxoane și protecții de șa pentru bicicleta marca Liix. Și multe altele!

 

Descoperiți-le pe toate la nivelul -1, la Oblio.

 

www.oblio.ro

Maxi Toys

Maxi Toys România își așteaptă clienții cu mii de jucării selectate special pentru a dezvolta creativitatea și inteligența copiilor. În magazin veți găsi brand-urile preferate ale copiilor și jucării inovatoare produse în exclusivitate sub licența Maxi Toys.

Maxi Toys România face parte din familia Maxi Toys Belgia, unul dintre cele mai cunoscute lanţuri de magazine din Europa. La nivel international Maxi Toys detine o retea proprie de peste 300 de magazine de jucarii in Belgia, Luxemburg, Franta, Elvetia, Turcia si Italia.