Autograf

Credem că pentru cele mai bune rezultate ai nevoie de cele mai bune instrumente. De aceea, Autograf îți oferă o selecție de branduri premium în materie de birotică, papetărie,  instrumente de scris, rechizite școlare de top și  accesorii pentru calculator.

Cărturești

Cărtureşti este un concept store care funcţionează ca o librărie şi ca agent cultural implicându-se activ în viața culturală din România şi în campanii de responsabilizare socială. Pe lângă o selecție foarte bogată de cărţi, CD-uri şi filme de artă, cumpărătorii ascultă muzică bună, beau un cei aromat sau se întâlnesc cu artiștii și scriitori preferați, astfel încât o vizită în oricare dintre librăriile Cărtureşti devine o experienţă în sine.

Situată la demisolul Promenada, librăria Cărtureşti măsoară 450mp și adăpostește peste 30.000 de titluri atent selecționate de carte, muzică și film, dar și mixul de ceaiuri, accesorii, papetărie și decorațiuni pentru care Cărtureşti e renumit.

Inmedio

Magazinul Inmedio, este bazat pe un concept unic în România: spațiu deschis și primitor, oferind clienților o selecție vastă de presă internațională (peste 800 de titluri din diferite țări: Franța, Anglia, Germania, SUA, etc.) și românească, tabac, produse culturale și cărți, cadouri, răcoritoare, snacks-uri și dulciuri.

Diverta

Diverta te aşteaptă în fiecare zi, de la 10h00 până la 22h00, cu peste 30.000 de titluri de carte – de la cele mai noi cărţi la bestseller-uri, o gama variată de articole şcolare şi office, cele mai căutate branduri de jucării, că Playmobil, colecţii Disney, dar şi gadget-uri interesante. De asemenea, din Diverta îţi poţi lua biletul spre distracţie la cele mai ţări evenimente, prin reţeaua Eventim: concerte, piese de teatru, evenimentele culturale şi sportive, evenimente pentru copii şi întreagă familie. La Diverta găseşti mereu ceva nou!

Urmărește-ne și pe: Facebook, Instagram & LinkedIn