7 Seconds

Servicii complete și profesionale de ceasornicărie: reparații și o gamă variată de accesorii, de la curele, la brățări până la bijuterii pentru ceasuri.

Specialiștii 7 Seconds vă așteaptă pentru repararea, curățarea și înfrumusețarea bijuteriilor.

Tissot

In inima fiecarui ceas original Tissot se afla o mica parte din Elvetia, iar acest lucru face ca aceasta marca sa fie deosebita. Plusul inglobat in logoul Tissot este insasi crucea de pe steagul elvetian. Acest lucru simbolizeaza calitatea si fiabilitatea pe care ceasornicarii il demonstreaza cu mandrie inca din 1853.

 

Aflat in continuare acasa, in Le Locle, locul de nastere al brandului, Tissot pastreaza si astazi identitatea elvetiana care defineste marca. Tissot sunt ceasuri swiss made cu o personalitate proprie, sunt accesibile, folosesc materiale originale, iar functionalitatea avansata si detaliile de design meticulous finisate dau nastere unor piese care sunt pe cat de precise, pe atat de elegante.

 

Prestanta marcii a fost recunoscuta in mod repetat, iar in decursul istoriei, Tissot a fost numit pe rand Cronometru Oficial si partener al NBA, FIBA, CBA, MotoGPTM, FIM World Superbike, AFL, RBS 6 Nations Rugby si Campionatul Mondial de ciclism, garduri si hochei pe gheata, realizand parteneriate solide cu cele mai reprezentative figuri din lumea sportului si nu numai.

 

Prezent in peste 160 de tari, Tissot este membru al grupului Swatch – cel mai mare producator si distribuitor de ceasuri elvetiene din lume. CELLINI este partener principal al marcii in Romania, cu o colectie variata de ceasuri originale Tissot de dama si barbatesti, oferind intotdeauna garantia calitatii si certificarea autenticitatii produselor achizitionate.

 

Pe masura ce istoria merge inainte, Tissot continua sa inoveze si sa duca munca de pionierat, fiind demn de mottoul care sta la baza filosofiei marcii: Inovatori prin traditie. #ThisIsYourTime

 

Pentru mai multe detalii:  https://www.cellini.ro/marci/tissot.html/

https://www.facebook.com/Cellini.ro/

https://www.instagram.com/cellini.romania/

https://plus.google.com/101971352875568019236

https://twitter.com/ Cellini_Romania

Splend’or

Magazinul Splend’or, din Mall Promenada (parter), atrage prin eleganta prezentarii colectiilor de ceasuri si bijuterii, fiind o usoara cale de acces catre brandurile internationale ce suprind prin noutate, stil si diversitate. Aici se regasesc modele clasice de design orologer ce masoara timpul cu mecanisme automatice sau quartz (Certina, Doxa, Seiko, Timex si altele), bijuterii sculptate in aur sau argint si setate cu diamante, perle sau alte pietre pretioase (Fossil, Cacharel, Esprit, Majorica si altele).