ING BANK

Vrem să-ți fim oricând la îndemână, așa că am adus operațiunile curente ING unde oricum vii des: la mall.

 

Te așteptăm la ING Point cu sfaturi, zâmbete și informații până seara târziu (10:00-22:00).

 

  • Primești pe loc cardul tău de salariu ING Card Complet
  • Afli cum să-ți portezi banii la ING fără birocrație
  • Te bucuri de reduceri prin ING Bazar (pe care le poți folosi imediat în mall)
  • Vii și pleci cu banii pe loc prin ING Extra’ROL și creditul ING Personal

 

Dacă nu ne cunoști, află că ING Bank România face parte din ING Group, o instituţie financiară internaţională de origine olandeză cu 84 de milioane de clienţi individuali, companii şi instituţii din peste 40 de ţări din întreaga lume.

Credit Europe Bank

Membră a grupului financiar olandez Credit Europe Bank NV, Credit Europe Bank (România) S.A. aniversează 20 de ani de prezenţă pe piaţa locală, unde asigură o gamă largă de produse şi servicii către aproximativ 500.000 de persoane fizice, IMM-uri şi corporaţii, prin intermediul unei reţele alcătuite din 70 de sucursale, agenţii şi puncte de lucru, precum şi prin canale alternative de distribuţie: ATM-uri, POS-uri, servicii de Internet şi Phone Banking.

Raiffeisen Bank

Raiffeisen Bank este o bancă universală de top din România, ce oferă o gamă completă de produse și servicii de calitate superioară persoanelor fizice, IMM-urilor și corporațiilor, prin multiple canale de distribuție: unități bancare, ATM și EPOS, phone-banking (Raiffeisen Direct), mobile banking (Raiffeisen Smart Mobile) și internet banking (Raiffeisen Online). Banca are o rețea de peste 525 agenții care deservesc aproximativ 2 milioane clienți, dintre care 105.000 IMM-uri și 7.500 corporații.