Bio & Organic Fest

Atunci când vrem să mâncăm ceva bun, ne dorim să fie gătit ca la mama acasă. Și tot mai des ne întoarcem la produsele tradiționale, preparate cu grijă, așa cum le știam odinioară. De asemenea, suntem tot mai mult inspirați de modul în care oamenii se îngrijeau înainte și vrem să folosim cosmetice care să ne protejeze și să ne facă să arătăm cât mai bine în mod natural.

În luna octombrie, te bucuri de produse din ingrediente bio și organice. Mall Promenada găzduiește Târgul Bio&Organic Fest! Te așteptăm în perioada 13-22 octombrie să guști cele mai bune mâncăruri, băuturi, dulciuri naturale, dar să încerci și cosmetice cu extracte bio pentru beauty, prezentate de vendori certificați.

Sunt invitați să participe șaisprezece expozanți, care ne vor delecta cu produse dintre cele mai variate, de la sucuri naturale, cosmetice bio, uleiuri certificate ecologic, până la produse tradiționale, patiserie și dulciuri.

Bio Aleea

Aseyda

Moara Veche

Dulciuri delicioase

Sigur îți dorești să descoperi mai multe produse bio, așa că hai să vezi ce te așteaptă la Bio&Organic Fest, la Mall Promenada!